Разводът на Венета разпали чичковците в нета

Райкова свободна

Мъж, изтъпанил се гордо пред трактор, както и поредица от разголени ергени с отпуснати тела са сред образите, от които Венета Райкова напоследък сънува кошмари. Хубавицата е засипана с лични съобщения на непознати ухажори, окуражени от благата вест че отново е свободна. Така разводът на Венета Райкова и Тишо показа нагледно, че фейсбук и без бъдещата си платформа за сватосване е свърталище за свалки.

Куцо, кьораво и сакато е решило да се пробва дали пък красивата русокоска няма да избере точно него. От седмица тя бурно протестира срещу този тормоз. “Не спирам да получам съобщения “Какво правиш?”. Ето какво правя - седя си вкъщи и пиша! - вилнее Райкова на стената си в социалната мрежа. - И хайде, уважаеми непознати, да спрете да ми пишете, защото блокирам наред! Какво е това “обичам те”?! Кого обичате?! Как ме обичате, като не ме познавате?! Аз не съм телевизионният образ! Стига вече, не е забавно, а е досадно! И ще започна да копирам съобщенията ви и да ги качвам на стената си, за да ви видят и жените ви!”

“Да, това е официално предупреждение!”, пише Райкова.

“Като искат да излизат с публична личност, значи нямат нищо против да ги показват навсякъде! Нали така?! Изкушавам се да кача снимката на мъжа с трактора, но тя е отпреди да напиша коментара. Беше ми странно защо позира пред трактор, но ми обясниха, че той бил по-скъп и от S класа. И един съвет за тези, които разчитат като основен коз на голото си тяло - първо можеше да потренирате.”

Венета Райкова се разведе с Тихомир Георгиев преди 4 месеца, но здвамата продължават да се виждат. За рождения си ден на 2 май Венета пусна снимка, на която в скъп ресторант празнуват двамата с Тишо и 9-годишния Патрик. А към снимката написа, че е “с най-важните мъже”.

Коментари

Задължително поле