Раздават наградите „Бизнесдама на годината“

Нетърпеливите да получат своите призове в съответните категории тази година са 11 души

Събитието ще се проведе на 16 януари 2019 г.

На изключително тържествена гала-церемония ще се проведе юбилейното издание на наградите “Бизнесдама на годината”. Събитието, което е едно от най-сериозните в сферата на бизнеса в България, ще се проведе на 16 януари 2019 г., а притежател на конкурса и негов основен организатор е Евгени Минчев.

Почетни патрони на конкурса в годините са били първите дами, председателите на парламента (ако са били жени), столичният кмет Йорданка Фандъкова, посланичката на република Южна Африка, а миналата година това беше министър Лиляна Павлова.

Нетърпеливите да получат своите призове в съответните категории тази година са 11, измежду тях са бизнесдамите Яна Средкова, Таня Китик, Мая Хътчинс, Барбара Робъртс- Пейдж, Биляна Пецева, д-р Наталия Иванова. Почетен патрон на Бизнесдама на годината този път ще бъде министърът на икономиката Емил Караниколов, а почетен председател на конкурса – Цветелина Маймарова. Правилникът на конкурса допуска кандидатките да се номинират сами, или да бъдат номинирани от техни близки и служители, които да изтъкнат необходимите за наградата качества. Евгени Минчев посвещава гала-церемонията на добротата и благотворителността.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл