Раздадоха вторите Lifestyle Awards

Миглена Каканашева - Мегз бе отличена с награда за Инфлуенсър на годината.

Емануела, Константин, Криско, Мегз, Фики и Тита сред големите победители на вечерта

Скандал със загубата на Сузанита от Луна

Попфолк изпълнителите Емануела, Константин и Фики, рапърът и продуцент Криско, поп дивата Тита и модният дизайнер Миглена Каканашева – Мегз бяха сред големите победители на второто издание на наградите Lifestyle Awards. Уникалните по рода си призове, разпределени в 28 категории в сферата на модата, бизнеса, телевизия и кино, музика и личен живот, бяха раздадени на бляскава церемония в столична дискотека.

В очакване на обявяването на победителите, определени чрез гласуване в интернет, се бяха събрали на едно място изпълнители от най-популярните жанрове у нас - поп, арендби и попфолк, както и звезди от различни риалити формати, лица от големите телевизии, актьори, модели, миски и други познати лица от родния хайлайф.

Първи бяха раздадени призовете в категорията бизнес, където не се наблюдаваха изненади с наградените. От сферата на киното и телевизията пък бяха раздадени 5 награди. Най-добър български филм стана „Вездесъщият“. Най-добро лайфстайл предаване – „Папараци“ на Би Ти Ви, a за най-добра водеща гласуващите определиха Гала от „На кафе“. За да получат статуетките на сцената съответно се качиха репортерките Елизабет Методиева и българската Ким Кардашиян – Деси Павлова. Бурни реакции предизвика и триумфът на фолк певеца Константин в категорията Любима звезда на България, където бяха номинирани победителите във „Вип“ и „Биг Брадър“ Тото от група СкандаУ и Джино Бианкалана.

Големият скандал на вечерта обаче беше загубата на провокативната 15-годишната певица Сузанита в категорията Сензация на годината. За изненада на голяма част от присъстващите, победителят се оказа фолк звездата Луна, заради нейното участие в риалитито „Биг Брадър Ол Старс“. „Внимание, президентът говори!“, започна речта си Луна и с гордост прие статуетката си. Няколко минути след като русата фолк певица се окичи с престижното отличие, Сузанита и нейният антураж демонстративно напуснаха залата. Ден по-късно младата изпълнителка написа гневен пост в профила си в инстаграм, в който критикува организаторите на церемония, техния „пенсионерски“ победител и „дребна душа“ Луна, и се заканва, че „най-лошото тепърва предстои“.

В музикалната част от наградите се отличиха Фики, Еманеула, Криско и Тита в категориите за „идол“ – следователно в Попфолк музиката (мъже и жени), БГ идол и Тийн идол. Дебют на годината пък спечели Георги Георгиев – JORO, който се окичи и с приза за Модел на годината. За най-добра музикална колаборация в поп музиката беше определена песента „Листата падат“ на Михаела Маринова feat. Pavell & Venci Venc', а в поп фолка – „Добре ти беше“ на Алисия feat. Тони Стораро. Песни на годината станаха съответно „Базука“ на Криско и „Как да изтрезнея“ на Емилия и Тони Стораро, видеоклип – „#JUSTSHOW” на Галена.

Церемонията продължи с връчване на награди в областта на модата. Тук блеснаха Миглена Каканашева, фолк дивата Мария и Мис Силикон Джулиана Гани. Мегз грабна статуетката за Инфлуенсър на годината, която се връчва на най-влиятелната личност в социалните мрежи през изминалата 2017-а. Докато приемаше наградата младата дизайнерка благодари на всички свои фенове, които са гласували за нея и отправи призив към всички ВИП-ове на церемонията да бъдат отговорни към това какво съобщават и споделят със своите последователи в интернет.

Мария бе отличена в категорията Най-стилна личност, побеждавайки колежките си Алисия, Галена и Цветелина Янева. Миньончето на попфолка не пропусна да отбележи, че почти винаги сама избира тоалетите си и тази награда означава много за нея като жена.

Плеймейтката Джуалиана Гани пък очаквано спечели приза за Секссимвол на годината. Русокосата красавица заяви, че „сексапилът е излъчване, не само един силикон“ и благодари на всички свои почитатели, които са гласували за нея.

За финал организаторите бяха оставили категориите от сферата на личния живот. Статуетката за най-желан ерген през 2017 грабна Тодор Батков-син, а за най-желана жена – Анджелина Атанасова. Двойка на годината станаха Емануела и любимият й Мартин Николов, а майка на годината – певицата Деси Слава.

На бляскавата церемония по раздаването на The 1 Lifestyle Awards се изявиха и някои от най-популярните артисти у нас. Музикалните изпълнения за вечерта откри Тита с хита „Антилопа“. VenZy представи за първи път новия си самостоятелен проект – „Сега разбираш защо“. Емилия изпя последния си сингъл „По-силна ставам“, а Мария – „Всичко забранено“.

Водещи на събитието бяха Ива Атанасова - IVY, която, спазвайки дрескода черно и златно, блестеше в тоалет на дизайнера Карам Дая, и рапърът Dee.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл