Разкриха жестоко убийство в Атина, мъж удушил жена си и инсценирал обир

32-годишен пилот и съпруг на 20-годишната си Каролайн, която е била убита преди месец призна, че хладнокръвно я е удушил. Новината предизвика шок не само в Гърция, но е водеща във всички британски медии, тъй като жертвата е и британски гражданин. Убийството стана в дома им в атинското предградие „Глика Нера".

Според официална информация от полицията заподозреният е признал пред разследващите, че е убил Каролайн Крауч, след като тя го заплашила, че ще го напусне и ще вземе 11-месечното им бебе със себе си във Великобритания в съобщение в деня на убийството. Той обяснил, че е нагласил местопрестъплението, за да подкрепи историята си пред полицията, че 20-годишната Каролайн е била бита и удушена от трима обирджии, търсещи пари и ценности, докато той е бил вързан за стол и не е е могъл да й помогне.

Според показанията на 33-годишния мъж, той избухнал след пореден скандал с Каролайн Краутс. Според него същата нощ той е изритан за пореден път от леглото и Каролайн насилствено хвърлила бебето в креватчето си, от което изригнал и завършил престъплението.

Бабис Анагностопулос призна, че е нападнал жена си и с блуза е запушил устата и носа й, причинявайки смърт от задушаване.

Гръцката полиция разполага с доказателства, че вечерта преди ужасното престъпление Каролайн е търсила хотел в Атина, за да напусне дома с детето си.

Припомняме, че според първоначалната теза на 33-годишния Бабис Анагностопулос трима крадци удушили младата жена пред очите на нейното 11-месечно дете, след което си тръгнали от дома им в атинското предградие Глика Нера с 15 000 евро и скъпоценности, а самият той бил завързан за стол и бит, но оцелял.

Крадците проникнали в къщата през отворен прозорец, завързали мъжа, след което били и влачили по пода жената, за да каже къде са парите. 20-годишната жена е родена в Гърция, но има и британски паспорт. Крадците убили и кучето на семейството, след което го провесили на оградата на къщата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа