Рая Пеева празнува юбилея си у дома с Явор Бахаров

Актрисата Рая Пеева навърши 30 години на 17 март, но заради въведените мерки във връзка с коронаривуса, се наложи да отпразнува прекрасния повод у дома. Въпреки това щастието лъха от нейния пост в Инстаграм, придружен от снимка с любимия ѝ Явор Бахаров и тяхното куче.

"Happy birthday to mе!

Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, влиянието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което наистина си струва в живота. Но докато имаме какво да ядем и покрив над главата си, докато жизнените ни нужди са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е много просто.", това гласи постът на Рая в социалната мрежа.

Следват няколко хаштага, с които актрисата показва, че е съпричастна с въведените мерки за ограничаване на заразата от COVID-19 и призовава хората да си стоят вкъщи.

Пеева получи и много трогателен поздрав от своята майка - Красимира Демирева - съпруга на Пейо Пеев от група "Sprint" в профила ѝ във Facebook:

"Преди 30 години, на 17-и март в 7h12m, изпитах най-щастливото чувство в живота си! Станах майка..! Честит рожден ден, моя Рая!!!Бъди ми жива и здрава, следвай мечтите си, бъди смела, живей красиво! И знай: в живота има успехи и уроци...грешки няма...Вярвам в теб! Много, много те обичам!"

Личният празник на актрисата не бе забравен и от Младежки театър "Николай Бинев". Във Facebook страницата на театъра бе публикувано поздрав за актрисата:

"Днес рожден ден празнува прекрасната и носещата слънце Рая Пеева! Желаем ѝ да бъде винаги толкова усмихната, позитивна, вярваща в любовта и все така прекрасна. Нека животът ѝ прелива от здраве, обич, професионални успехи и добри приятели.

Може да гледате Рая Пеева в спектаклите "По-полека", "Като трохи на прозореца", "Любовна песен", "Иванов" "Иначе казано", "Алиса в страната на чудесата", "Хензел и Гретел"."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица