Турция удължи извънредното положение в страната с още 3 месеца

Ограничено е движението за всички превозни средства през Троянския проход

Тир се обърна на пътя Монтана-Видин

С лихвоточки да се плащат данъци Жилищно-спестовните влогове ще може да се наследяват

Двоен самоубийствен атентат в Нигерия взе най-малко 12 жертви

Президентът награди разузнавачи посмъртно Депутатът Таско Ерменков с отличие от министъра на отбраната

Пълна каша с Истанбулската конвенция Няма нужда от нов превод, документът се ратифицира на езика, на който е договорен

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 18 януари 2018

Искрен Веселинов: Ние от ВМРО сме категорични, че няма да подкрепим Истанбулската Конвенция, независимо колко превода и бъдат направени

Болниците искат парите си от НЗОК по съдебен път Въпреки решението на съда, здравната каса отказва да плати надлимитната дейност

Училища и градини с по-ниски сметки за парно Потребили сме по-малко топлоенергия през декември

Без субсидии за хора с увреждания, ако имат фирма Отпускат до 20 хиляди лева на кандидат за започване на собствен бизнес

Населението на Велико Търново се увеличава За кратко време жителите на старата столица са се увеличили с 1000 души

Прокуратурата образува досъдебно производство по случая с дъщерите в Свищов Анкета е показала, че са лица в риск, а нямат личен лекар

Слаба охрана улеснила атентата на летището в Сарафово Никой не е забелязал терориста, поставил бомбата в автобуса с израелски туристи

Революционен уред на БТЛ е най-ефективното оръжие в битката с артрит, болки в ставите и коляното

Колянната става е много деликатна част от човешкото тяло. Понякога, дори безобидното на пръв поглед удряне би могло да предизвика болки, които макар и търпими да продължат с месеци.

На всеки човек поне веднъж в живота се е случвало да изпитва дискомфорт заради проблеми с колената.

Медицината е в апогея на своето развитие и не спира да ни изненадва с нови открития и технологии, като CPMotion на БТЛ Индъстрийз.

Апаратът беше представен преди няколко месеца на Конгреса по спортна медицина и привлече вниманието на присъстващите. Уредът е в помощ не само на физиотерапията, но и на спорта, като позволява пасивно раздвижване и осигурява много бърз възстановителен период.

Какво е отличителното при терапията с уредите CPMotion?

Продуктова серия революционни устройства са предназначени за високоефективно третиране на ставни заболявания, в т.ч. артрити, остри ревматити, напрежение в мускулите, болки в ставите и колената.

Модерните уреди, базирани на иновативната технология CPM (Continuous Passive Motion) осигуряват качествена грижа и учудващо бърз ефект. Ергономични и подвижни, с апаратите се извършват необходимите ежедневни физически раздвижвания на тялото, дори когато пациентите не са в състояние да се движат.

Осъществявайки продължителни и повтарящи се движения, се симулира пасивна физическа активност, която спомага за по-бързото възстановяване и възвръщане здравината на ставните връзки и мускули. Терапията с уредите CPMotion на BTL е напълно безвредна и горещо се препоръчва при рехабилитация. Пасивните движения, които уредите осъществяват трайно облекчават постоперативната болка и свеждат до минимум риска от възпаление.

Защо CPMotion на BTL Industries е ефективното оръжие в битката с артрит, болки в ставите и коляното?

Болките в коляното могат да имат най-различен произход. В по-голямата част от случаите те се дължат на:

• стари травми – изкълчвания, натъртвания, счупвания, силни удари при падане
• болести на нервната система
• проблеми и заболявания на костно-мускулната система – подагра, остеоартроза, ревматоиден артрит и др.
• хранителни смущения – проблеми с храносмилането и усвояването на храната
• проблеми в други части на тялото – прещипан нерв
• Болест на Осгуд-Шлатер – често срещана при млади атлети
• задколенна киста ( Киста на Бейкър)
• остеохондрит на гръбначния стълб

Болките в коляното могат да бъдат кратковременни – да се появяват изведнъж и да изчезнат – или хронични. Хроничната болка е много упорита. Може да отнеме седмици, месеци, дори години докато отшуми напълно. Възможно е да настъпят и усложнения, които да възпрепятстват нормалното ходене. Някои хора изпитват усещане за пробождане с иглички или чувство за изтръпване, обездвиженост и безчувственост. Такива симптоми не бива да се пренебрегват или да се чакат да минат от само себе си.

Физиотерапията е най-доброто решение за здравословни проблеми, причиняващи затруднена подвижност на тялото. Тя представлява специален вид терапия, която по естествен път възбужда регенериращите процеси, витализира тялото и възвръща доброто физическо здраве на човека.

Идеята на физиотерапията е с помощта на ежедневни упражнения и физиотерапевтични процедури с медицинска апаратура, човешкото тяло бързо и трайно да се възстанови след претърпяна травма или операция.

По-тежките наранявания и продължителни здравословни проблеми, като хронични ставно-мускулни и белодробни заболявания, обикновено изискват повече търпение и по-дългосрочно физикално лечение.

Благодарение на модерната многофункционална апаратура, която излиза на пазара, здравните грижи вече са на по-високо ниво и достъпни за всички пациенти.

CPMotion осигурява ежедневната нужда от раздвижване, без да се налага пациента да прави усилия, като по този начин се стимулират всички жизнени процеси и мускулатурата, както и ставите укрепват много по-бързо, в сравнение с конвенциалните терапии.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.