Резервирате почивка на Карибите, в последния момент научавате докъде летите

Офертата е, за да се избегнат карантините заради Covid-19

Необичайна оферта предлага британският туроператор Virgin Atlantic Holidays, за да избегне рисковете от налагане на карантини в последния момент заради разпространението на Covid-19. Клиентите им, които искат да си починат и съберат тен през зимата ще могат да резервират ваканция до Карибите, а чак в последния момент да научат до коя дестинация реално ще летят.

Според късмета им те могат да се озоват по време на ваканцията в Барбадос, Антигуа, Гренада или Тобаго, в зависимост от това кои острови остават в списъка за безопасно пътуване във Великобритания. От компанията имат намерение да добавят към възможностите и Ямайка, където се отчита намаляване на заразените с коронавируса.

Клиентите ще бъдат уведомявани за това до коя дестинация ще пътуват и подробности за почивката две седмици преди датата на заминаване. Преди години подобна схема на пътуване предлагаше и български туроператор. Тогава клиентите резервираха едноседмична почивка на море в Европа на по-ниска цена, а в последния момент разбираха дали летят за Испания, Португалия или друга държава. От КЗП обаче счетоха подобни оферти за подвеждащи и ги спряха.

Коментари

Задължително поле