ФБР пише за Хемингуей, Елвис, Ленън и Марлене Избрани текстове от личните досиета на знаменитостите

Жертвите на коронавируса в Италия станаха 17

Президентът връчи награди за отговорен бизнес

Емисиите от фини прахови частици в Стара Загора са под нормите

Нови 14 случая на коронавирус в Германия

Путин отказал да ползва двойници Предлагали му от съображения за сигурност

Трус с магнитуд 3,1 по Рихтер бе регистриран в Албания

Вирус истерия тресе България (обзор) В аптеките няма дезинфектанти, маски, термометри и противогрипни препарати

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в петък, 28 февруари 2020

Кметовете в община Сливен ще разясняват на хората за коронавируса, нюкясълската болест и инфлуенцата

Затвор за турски гражданин, причинил катастрофа с една жертва и трима ранени

Половин България пие незаконна вода (обзор) 2960 от водовземните съоръжения на територията на страната нямат разрешителни, но се ползват от градове и села

Мъж загина на място при тежка катастрофа на път Е-79

Хванаха товарни автомобили със сладки и сокове без документи и с изтекъл срок на годност

Стадиони вместо нов самолет на властта (обзор) Фалконът ще бъде ремонтиран в Женева

Резолюция за Джендъристан от Атлантика до Урал Европарламентът е луксозна резиденция на една безделническа класа

Има само два пола – не обърквайте децата“, призова Американската асоциация по педиатрия

Има един законодателен орган без право на законодателна инициатива. Дотолкова лишен от реални правомощия и политическа тежест. Парламент, който по самия си замисъл е фасада на една непрозрачна наднационална бюрокрация, която се разпорежда с парите на данъкоплатците, без да подлежи на ефикасен демократичен контрол. Парламент, който не е дори “гумен печат” за решенията, взети другаде. Не е дори мастиленият тампон на този печат, а неговата лъскава, но дрънчаща на кухо тенекиена кутия. Парламент безвластен, но тънещ в охолство. Луксозна резиденция на една безделническа класа, на която се плаща прескъпо, за да хвърля прах в очите на европейските граждани, че нещо зависи от тях. Имитация на парламентаризъм, по подобие на фасадните парламенти от времето на тоталитарния социализъм.

Само че, тази фасада си има цели две седалища. В едното заседава само четири дни в месеца и това преселение на депутати, администрация и документация струва около 200 млн. евро годишно. Без да се броят заплатите на онези повече от сто еврочиновници, които стоят постоянно в едната сграда и получават тлъсти бюджетни заплати, за да работят на пълни обороти само една непълна работна седмица месечно. Плащат разбира се гражданите – същите, на които се налагат строги икономии за всичко останало.

С това, видите ли, през XXI век продължаваме да отбелязваме факта, че две от общо 28-те нации, представени в този парламент, някога решили да спрат варварските си войни и унищожение. Какво великодушие! Всички трябва да плащаме за това, че те са благоволили да не се избиват помежду си и да не тероризират континента. Имперско нахалство, вместо истинско покаяние.

Познахте, естествено – иде реч за Европейския парламент. Същият, в който повече от половината депутати се оказаха лобисти на международния спекулант Сорос. Органът, който онзи ден си позволи да ни разпорежда “незабавно” да ратифицираме Истанбулската конвенция. И гласува резолюция, която може да се нарече “За Джендъристан от Атлантика до Урал”. Тази тенекиена кутия се постави над суверенните нации. Арогантна демонстрация на неуважение към институциите и конституционния ред на държавите, които не са ратифицирали Истанбулската конвенция. Подигравка с тяхната национална и конституционна идентичност, която уж е гарантирана в Лисабонския договор.

Гласуваната “незаконодателна резолюция” е удар във въздуха. Декларация без правна стойност. Брюкселско дърдорене. Трябва обаче да е пределно ясно – за България въпросът с Истанбулската конвенция е решен безвъзвратно и окончателно. Не подлежи на ревизия. Джендър-идеологията, която се прокарва иззад благородната кауза за борба с насилието срещу жени, противоречи на фундаментални конституционни ценности и принципи, заложени в българската конституция. Нещо повече, тя е не просто нормативно недопустима, но и социално неприемлива – отхвърля се по категоричен начин от българското общество, от обществения и научен елит на нацията. Причината е, че конвенцията не се основава на легитимното научно разбиране, че биологичният пол предопределя и е неразривно свързан със социалния пол (джендър). За първи път в международен акт се прокарва анти-научния абсурд, че социалният пол е въпрос на личен избор. Как? Чрез понятието “джендърна идентичност”, което е дефинирано точно в този смисъл от трансджендър адвокатите – като независимо от биологичния пол.

Това е джендър-идеологията – хунвейбинската постановка, че генетиката и половите белези нямат значение, и щом, например, един мъж се обяви за жена, той трябва да бъде юридически и социално третиран като жена. Да се състезава в женски отбори, да посещава женски тоалетни, а когато прави любов с жена, това да се смята за “хомосексуална” любов. И всичко това да се превърне в задължителна социална норма, която да се индоктринира у децата още от детската градина. Днес това, а утре някой ще реши, че е слон и се е “родил в чуждо тяло”, ще си присади хобот и ще поиска да бъде третиран като слон, да бъде освободен от данъци, защото дивите животни не плащат налози. Тогава Европейският парламент и соросоидите ще поискат вместо да му се помогне с подходящо лечение в психиатрията, да му се осигури храна и закрила по закона за защита на животните.

Невежествена лъжа е, че в конвенцията става дума само за насилието над жени. Българският Конституционен съд разобличи тази лъжа, така както преди него е сторено от цели вагони с научна литература и в обществените полемики в Европа и Америка. “Има само два пола – не обърквайте децата”, призова Американската асоциация по педиатрия.

Авторите на резолюцията, както и интелектуалният провинциализъм на родните соросоиди, цинично злоупотребяват с трагедията на жени, които са жертва на престъпления. Правят го с опорката, че “ако бяхме приели Истанбулската конвенция, това нямаше да се случи”. Истината е, че конвенцията не съдържа решения за борба с престъпността. Никъде броят на престъпленията и насилствените актове срещу жени не е намалял като резултат от Истанбулската конвенция.

Резолюцията на Европейския парламент обаче е свидетелство, че за брюкселската плутокрация и онези, които се изхранват около нея, няма по-животрептящ приоритет от джендър-идеологията. Нито борбата с бедността, нито разрастващите се социални неравенства са повод за такива истерии и натиск. Забравят обаче едно – техният идеал за Европа като Джендъристан поражда мащабна демократична съпротива сред европейските нации. Това ще доведе до дълбока реформа на ЕС. Защото повече Европа, означава по-малко Брюксел.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (13)

 1. 0,1% – 0,2% от всяка популация с хомосексуални. Вярвам, запознат се със стандартното разпределение. Колкото са в ЕС като %, толкова са и в България и в Русия. Така ги е създала природата, кава вина имат за това? Едната крайност – в Русия ги бият и преследват, другата крайност ултра привилегии в ЕС. И докато при Капитализма, привилегиите и благата са при хората, които ги създават, при Комунизма – благата са за привелигированите. Уж социализъм, пък се оказа….джендаризъм!

  1. парламентарист към ЛГБТ активисти: „Тия от вашите, дето са половината парламент, защо всеки път гласуват срещу това дето го искате? Разберете се с тях и спрете да ме занимавате!“
   (гледах сеира на живо)

  2. В природата има и сбъркани идиоти. Генетично или не. И вместо да се лекуват, тролят из форумите, че всички трябва да са като тях.
   Иди на психиатър да ти предпише хапчетата!

  3. Питаш каква вина имат педерастите – отговарям : вината им е , че природата не ги е създала такива – природата им е дала единия от двата възможни пола с всички атрибути на съответния пол – външни първични полови белези , вторични такива , съответните хормонални баланси , детеродни възможности за ЖЕНСКИЯ пол , спермопроизводство за МЪЖКИЯ пол . Всички тия полови особености ги имат всички пе.д.е.р.а.сти и лез.б.и.й.ки . А хомои.з.в.р.а.т.еняците са възпитани ненормално . В животинския свят привличането между еднакви биологични полове нито е широко разпространено , нито го има като биологично заложено , с изключение при сухоземните охлюви и някои декоративни рибки – но там е обусловено от необходимост за оцеляването на вида при липса на другия пол . При хората хомосексуализмът е следствие на ненормално възпитание !

   1. Само да допълня – изключенията са хермафродитите – те наистина са ощетени от природата , да пази Господ . Те обаче с помощта на съвременната медицина могат да бъдат коригирани и ориентирани биологично навреме и съответно възпитани в качествата на съответния пол .

 2. Поредната измислена статия. Гузен негонен бяга. Гьотверените в бг парламент са болшинство.

  1. Шизи неадекватно, става дума за ес парламента с идиотите там.
   Иди на психиатър да ти предпише лечение.
   Алеко 6ил, шизито слабоумно!

 3. Първото изречение. дори целия първи абзац, напълно е приложим и за българския парламент. Друг взема решение вместо тях, друг разпорежда, тук се изпълнява. Южен поток, Турски поток, самолети, Белене…

 4. Абе, Цеко не беше ли ибрикчията на Радев?
  Същия, дето му трябваше лична карта та да си разбере пола?

  1. Не знам. Може и да е същия… но ти със сигурност си същия идиот кат поръчковия дисидент на луканов.

 5. Джендър таласъми
  танцуват по налъми
  и раэни идиоти
  със скъсани килоти…

 6. MNOGO TO4NA STATIJ!BRAVO ZA GRAZDANSKATA DOBLEST NA AVTORA!TEZI OT,,EVRO,,PARLA
  MENTA I OT ,,EVRO,,KOMISIJTA E KRAINO VREME DA RAZBERAT,4E XORATA V EVROPA/OSOBENO
  TEZI V IZTO4NA/NE ZELAJT POVE4E NIKAKVI FORMI I METODI ZA UPRAVLENIE OT BOLSHEVIZMA!
  PREKALENO DALGO ZIVJXME V NEGO!POKAZETE GO I NA NOVITE IZBORI!

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.