Рибите да обърнат внимание на близките си, а Овните да избягват пътувания - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Завършете до обед започнатата работа, защото е от значение за материалното ви състояние. Не преглеждайте разсеяно финансови документи. Не са изключени грешки, за които ще плащате след време. Не пътувайте. Подгответе програмата си за следващата седмица и за новия месец. Вечерта ще ви донесе приятни емоции. Семейните проблеми ще ви изнервят, защото сте прекалено заети и нямате време за дома и близките си. Вечерта се постарайте да зарадвате любимия се с романтична вечеря, ако искате да изживеете сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

Деловите разговори и осъзнаването на трудностите, както и тяхното преодоляване ви гарантират материални успехи. На вашето работно място цари разбирателство, което повишава качеството на работата ви и заплащането. Чувствате се в най-активната си форма, а това дразни вашите колеги. Време е несемейните жени да помислят за създаване на семейство и да се огледат за подходящия партньор, ако искате да заличите самотата. Можете да се отдадете на сексуални удоволствия, само ако сте сигурни в чувствата си.

БЛИЗНАЦИ

Разтоварете се от напрежението в спортната зала рано сутринта, ако не сте спали добре и се заемете със служебните си задачи. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. Престанете да изисквате от вашите близки пълно подчинение на вашата воля. Създайте си положителни емоции. В този ден имате възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения, дори и ако сте я позагубили. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

РАК

Професионалните ви задължения в края на месеца и особено днес изискват да намерите необичайни решения. Преумората от напрегната седмица не е причина да обвинявате вашите близки, че не са се справили със задълженията си у дома. Вие също сте длъжни да помогнете. Опитайте да си върнете добрите отношения с любимите си хора. Не съсипвайте хармонията заради нежеланието ви да се лишите от свободата си. Не се притеснявайте, че сексът може да ви обвърже с интимния ви партньор, ако все още не сте готови за създаване на семейство.

ЛЪВ

До обед се опитайте да завършите задачите си на работното място. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите неприятели, които за пореден път правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити! След това се отдайте на заслужена почивка сред вашите близки или с приятна компания. Не разчитайте романтичните запознанства да се превърнат в трайни връзки. Не споделяйте с околните любовта си, за да не изживеете разочарование. Не пропускайте да докажете на любимия си, че сексуалният ви живот с него е удоволствие за вас.

ДЕВА

Може да обмислите в този ден кога да регистрирате своя фирма. Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби, заради прибързани инвестиции. Работата, с която сте се захванали ще ви донесе добри приходи и сте длъжни да я завършите. Не си губете времето с ненужни разговори. За пореден път ще се занимавате със семейни проблеми, свързани с наследство. Заради чувствата ви може да се опитват да ви изнудват да препишете нещо на роднините на съпруга ви. Най-добре е вечерта да изясните проблема и да вземете решение за вашето бъдеще.

ВЕЗНИ

Наложите си спокойствие и не се вживявате в критиката, която ви отправят, особено ако е градивна. Не споделяйте плановете си за следващия месец, за да не се окажете замесени в неочакван конфликт. Очаквайте промени в професионалния ви живот. Посветете вечерта на вашите приятели. Отдайте се на заслужена почивка и развлечения. Отложете семейните разговори за вечерта, защото личният ви живот се развива по начин, който изисква да преразгледате отношенията с партньора си. Сексуалният ви живот също е проблемен. Причината този път е във вас, защото не се чувствате достатъчно обичани и сте се затворили в себе си.

СКОРПИОН

Налага се да се справите с проблеми на работното си място, които не очаквахте, но няма кой да се заеме с тях. Постарайте се да докажете на всички, че сте в състояние да разрешите бързо най-наболелите да завършите месеца достойно, с добри приходи и добро настроение. Вечерта разрешете семеен проблем, свързан със съмнение за изневяра. Хармонизирайте семейните отношения. Уговорете романтичните срещи. Колкото и да сте уморени и обсебени от успехите си, не пропускайте сексуалните удоволствия, които ще ви заредят със сили.

СТРЕЛЕЦ

На работното място съхранете спокойствие и работете умерено. В края на работния ден ще ви зарадват приходи, ако не сте отказали допълнителна работа. Вечерта обърнете внимание на брачната си половинка и на децата си, защото сте им длъжници заради постоянната ви заетост. Точно в този ден сте в състояние да разрешите много семейни проблеми. Брачният ви партньор ще ви създаде проблеми заради нежеланието ви да пътувате и да се отдадете на чувствата си. Влюбените могат да се отдадат на сексуални удоволствия. Несемейните жени могат да споделят чувствата си.

КОЗИРОГ

Ако не вредите на работата си и можете да си вземете ден -два почивка, сторете го без колебание. Пътувайте със семейството или с приятели, за да се отпуснете от напрежението и да се заредите със сили. Приемете предложенията за допълнителна работа, ако ви ги направят в този ден. Жените да очакват ново увлечение или флирт. Мъжете да се пазят при нови познанства или среща със стари обожатели, защото ги очакват неприятности. Вечерта бъдете искрени в чувствата си. Ако са споделени, се отдайте на сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Атмосферата на разбирателство на работното място ви окрилява и ви помага да отхвърляте задачите си с лекота. За всички, занимаващи се с творчество, признанието и успехът придават увереност. Важно е да се съобразявате с мнението на човека до себе си, особено ако не сте семейни и искате да намерите своята половинка. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не се впускайте в запознанства, дори и ако търсите половинката си. Сексуалните удоволствия няма да ви липсват, ако не сте прекалено упорити и се съобразявате с желанията на партньора си.

РИБИ

Не предизвиквайте разправия с отказът си да работите и се съобразете с исканията на вашия началник, за да не останете без работа. Вашите близки се надяват за вечеря да сте си у дома. Ще се почувстват обидени, ако останете до късните часове на вашето работно място, но действайте според ситуацията. Следобед посветете времето си на разрешаване на семейни проблеми. Чувствата ви са споделени. Въпреки това в интимните отношения около вас се вихрят бурни страсти. Не се надявайте на бързо сдобряване, ако сте се изпокарали.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Хороскоп