Роман от „Фермата“ предаде най-добрия си приятел

Ръководството на новия седмичен началник Роман в риалитито „Фермата“ определено няма да бъде забравено бързо. Не само заради факта, че именно по време на неговото управление цели 5 човека получиха имунитет от ратайство след уникална битка с ядене на люти чушки, но и с предателството, което шефът прояви спрямо един от най-близките си приятели в стопанството.

Тъй като всички мъжете, измежду които Роман искаше да изпрати някой за ратай, получиха имунитет, „късметът“ да живее за първи път в обора и да се грижи за животните споходи бившата мутра Митко. В началото всички, включително и той, не предполагаха, че тази му роля по някакъв начин ще застраши цялостното му участие в играта. Причината е, че негов помощник беше сприхавата софиянка Христина, която почти никой във „Фермата“ не харесва и именно тя изглеждаше най-вероятният избор за първи дуелист.

Роман обаче реши, че вече е крайно време да започнат да се елиминират силните играчи в стопанството и посочи не Христина, а Митко да излезе в неделя на арената и да се бори за оставането си в шоуто. Изборът му беше посрещнат с шок от всички, включително и от двамата ратаи. И докато Христина се радваше, че ще има още време в играта, то футболният мениджър определи случващото се като изпращане на екзекуция. Причината е, че в момента той не е в топ форма за битките, защото има тежка контузия на крака, която със сигурност ще повлияе на представянето му на дуела.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл