Кола се преобърна и падна в коритото на Старата река в Казанлък

Москва вдига ракетен купол над Арктика

Жълт код за мъгла в 13 области утре

Две деца и двама възрастни с опасност за живота

Премиерът Борисов: Винаги съм щастлив, когато има добри данни за българската икономика

България е 52-ра по човешко развитие Лидери сме на Балканите, изпреварваме и Турция

Нараства интересът към къщи край Бургас Най-скъп е кв. “Братя Миладинови”

Две деца пострадаха при челен удар в Шумен

Запечатват заведения на фирми бушони Трупат задължения за 1-4 млн. лв., но не ги плащат

Изкуствен интелект довършва 10-ата симфония на Бетховен

Отцепиха улица във Варна заради изоставен предмет

Може ли да ми забранят да ползвам неплатен отпуск?

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ във вторник, 10 декември 2019

Катастрофа между два тира блокира движението през Хаинбоаз

Близки на починалия Алекс от Бяла протестираха заради намалена присъда

Роман от „Фермата“ предаде най-добрия си приятел

Ръководството на новия седмичен началник Роман в риалитито „Фермата“ определено няма да бъде забравено бързо. Не само заради факта, че именно по време на неговото управление цели 5 човека получиха имунитет от ратайство след уникална битка с ядене на люти чушки, но и с предателството, което шефът прояви спрямо един от най-близките си приятели в стопанството.

Тъй като всички мъжете, измежду които Роман искаше да изпрати някой за ратай, получиха имунитет, „късметът“ да живее за първи път в обора и да се грижи за животните споходи бившата мутра Митко. В началото всички, включително и той, не предполагаха, че тази му роля по някакъв начин ще застраши цялостното му участие в играта. Причината е, че негов помощник беше сприхавата софиянка Христина, която почти никой във „Фермата“ не харесва и именно тя изглеждаше най-вероятният избор за първи дуелист.

Роман обаче реши, че вече е крайно време да започнат да се елиминират силните играчи в стопанството и посочи не Христина, а Митко да излезе в неделя на арената и да се бори за оставането си в шоуто. Изборът му беше посрещнат с шок от всички, включително и от двамата ратаи. И докато Христина се радваше, че ще има още време в играта, то футболният мениджър определи случващото се като изпращане на екзекуция. Причината е, че в момента той не е в топ форма за битките, защото има тежка контузия на крака, която със сигурност ще повлияе на представянето му на дуела.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.