МВнР: Към момента няма данни за пострадали българи при жп катастрофата в Турция

Президентът Радев: Има сериозни проблеми в изборния процес

Страсбургският терорист отмъщавал за „падналите в Сирия ислямски братя“

Жертвите на влаковата катастрофа в Турция станаха 9, включително трима машинисти

Гръцките земеделци загряват тракторите за Коледа

Продажбата на електронни винетки започва от понеделник

Заловиха ученичка, надраскала колата на учителка с обиди Изписала с пирон „боклук“ и „френга“

Александър Ваклин: Изтеклите разговори отразяват случилото се през април

73-годишен санданчанин преряза вените си,бил болен от рак

Бившият гл. счетоводител на Баневи в „Полимери”: Пари за заплати на работниците не са отивали за лични нужди на семейството

Две убийства за една нощ в Атина

Ирландският посланик Майкъл Форбс посети Банско

Николай Банев: Разследването е като селска вечеринка Невъзможно било в международна банка да бъдат вкарани изпрани 600 млн. евро

Прокуратурата обвини шест длъжностни лица от АПИ за катастрофата при тунел „Ечемишка“, при която загина жена

Сводник, принуждавал насила непълнолетни да проституират, обжалва година затвор Мъжът подлъгвал с пари и обещания наивните момичета

Русия отрече да извършва бойни полети над Източна Гута

Снимка: Уикипедия

Руската армия съобщи, че нейните самолети не са участвали в щурма на сирийските правителствени сили в Източна Гута, след като мониторингови групи съобщиха, че въздушни удари са убили 80 цивилни, предава AFP.

„Твърденията на базираната в Лондон „Сирийска обсерватория за правата на човека“ относно т.нар. „руски удари в Източна Гута“ са поредната фалшива новина“, пише в официално заявление на руското министерство на отбраната. „Руската авиация няма мисии в Източна Гута и не е предприемала такива в региона“, добавят от там.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (4)

  1. Докога ще ни тормозят с лъжите на тази измислена агенция ?
    Защо именно от там трябва да се информираме ?
    Соросоиди, взимайте си агенцията и се разкарайте от живота ни !

  2. Щом Русия твърди, че не е участвала в щурма на правителствените сили, това означава, че е участвала активно и безотговорно в щурма на правителствените сили, без разузнаване, без да й пука, че ще убие невинни сирийци, защото в Русия най-евтиното нещо това е човешкият живот. Нъл тъй, тролчета гнусни?

    1. Дано да са участвали и избили хиляди ислямистки евроатлантически подлоги!

  3. АМА ТЕ И ДРУГИТЕ КАЗВАТ ЧЕ НЕ ИЗПОЛЗВАТ ОРЪЖИЕ И ТУРЦИТЕ И ИАРНЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ И БОГ ЗНАЕ ОЩЕ КОЙ СИ Е НАБЪРКАЛ ГАГАТА. ВСЕКИ СИ МИСЛИ ЧЕ ИМА ПРАВО РЕЖИМ НЕ РЕЖИМ ИМА ЛИ ДОГОВ С РУСНАЦИТЕ ИМА ДРУГИТЕ КОЙ ВИ Е ПОКАНИЛ НЯКАВИ ГРУПИРОВКИ ДЖИХАДИСТИ ИСЛЯМИСТИ ГОСПОД ЗНАЕ КОЙ ИМАТЕ ЛИ ДОГОВОР С НЯКОГО АМИ КАВО ПРАВИТЕ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ТАМ ОСТАВЕТЕ РУСНАЦИТЕ И АСАД ДА СИ СВЪРШАТ МРЪСНАТА РАБОТА ИСКАТ СИ ХОРАТА АСАД И ТОВА СИЕ ИСКАТ СИ ПОМОЩ ОТ РУСНАЦИТЕ И ТОВА Е НАРОДНА ВОЛЯ НАЛИ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА АКО Е ТАКА ОСТАНАЛИТЕ КАКЪВ ГО ТЪРСИТЕ И ТУРЦИЯ И ИРАН И САЩ АМИ НЕКА ДА СМЕ КОРЕКТНИ КОГАТО НАПАДНАЖТЕ ИРАК РУСНАЦИТЕ МЕСИХА ЛИ ВИ СЕ НЕ В ЛИБИЯ МЕСИХА ЛИ СЕ НЕ СМЕ И ЧУЛИ. ИЗВИКАТ ГИ НЯКЪДЕ РУСНАЦИТЕ ДА ПОМАГАТ И ВЕДНАГА ВСИЧКИ ТРЪГВАТ ДА ГИ КОРИГИРАТ КАТО МАЛКИ ДЕЦА ИЛИ КАТО МАЛОУМНИЦИ . АМИ ВЗЕМЕТЕ АВГАНИСТАН ДА СЕ ВЪРНЕМ ДАЖЕ КЪМ РУСКО ТУРСКАТА ВОЙНА ЗА ОСВОБОЖДЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НААРОД АМИ ЩО ВСЕ ИМ СЕ МЕСИТЕ НА РУСНАЦИТЕ И ВСЕ ТЕ СА ЛОШИТЕ АМА НЕ ОТ ДНЕС НЕ ЧЕ ГИ ЗАЩИТАВАМ АМА ОМРЪЗВА ВСЕ ЕДНИ ДА СА ЛОШИ ПЪК ДРУГИТЕ ВСЕ ДОБРИ И ПОЧТЕННИ ДЖЕНТЪЛМЕНИ И ПРЕКРАСНИ ХОРА АМИ ВИКАНЛИ ПО ЕДНО НОРМАЛНО КУЧЕ ЧЕ Е БЯСНО И ТО НАЙСТИНА ПОБЕСНЯЛО НЕ ГО ЛИ ЗНАЕТЕ ЧЕ Е ИСТИНА. ТЕ САМОЛЕТИТЕ СА СИРИЙСКИ НО ПИЛОТИТЕ РУСНАЦИ. ТЕ ЖДИХАДИСТИТЕ СА КОЙ ЗНАЕ ОТ КЪДЕ И ОРЪЖИЯТА ИМ СЪЩО АКО НЕ БЯХА ТЕЗИ НЕЗНАЙНИ ОРЪЖИЯ АСАДЧО СРЕЩУ КОГО ЩЕШЕ ДА СТРЕЛЯ СРЕЩУ МИРНИ ГРАЖДАНИ АМА СЛЕД КАТО И ДЕВЕТЕ СТРАНИ ИМАТ ОРЪЖИЯ КОЙ СТРАДА АМИ НЕВИННИТЕ И СЛАБИТЕ ОБИКНОВЕННИТЕ . ЗА ТОВА ТЕЗИ НЕЙСВЕСТНИТЕ УЖ ОРЪЖЕЙНИ ДОСТАВЧИЦИ АМИ СПРЕТЕ ГИ ТЯХ СТИГА СА НАЛИВАЛИ МАСЛО В ОГЪНЯ ТА ДА НЕ ЗАПАЛИТЕ И НАС СТИГА СТЕ СИ ИГРАЛИ НА ВОЙНИЦИ БЕ ИДИОТИ УЖ ЦИВИЛОЗОВАНИ УБИИЦИ. АКО РЕАЛНО ИСКАХТЕ ТАЗИ МРЪСНА ВОЙНА ДА Я НЯМА НЯМАШЕ ДА ДОПУСНЕТЕ ДА ЗАПОЧНЕ КОЙ ГИ ВЪОРЪЖИ ВСЧКИ ТЕИЗ СИГУРНО НЕ СЪМ АЗ СТИГА СТЕ СЕ ПРАВИЛИ НА ОЩИПАНИ ЗА ЗАДНИКА БУЛКИ. ИЗВАДЕТЕ СНИМКИ ОТ ПРЕДИ ВОЙНАТА И СЕГА ДАВИДИМ НА КОЙ ОТ ВАС ВОЕННОЛЮБЦИ ЩЕ МУ ХАРЕСВА НЕГОВАТА ДЪРЖАВА ИЛИ КЪЩА ДА Е В ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ИЛИ ТОЙ САМИЯТ КАТО ТЕЗИ ХОРА В СИРИЯ А КОГАТО ПОШИШКВАХТЕ КЪМ ДЕМОКРАЦИЯ ГИЧ НЕ ВИ ПУКАШЕ ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА СТИГНАТ РАБОТИТЕ ЗАЯОТО НЕ Е ВАШТА ДЪЖВА НЕ СА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА ЛИЦЕМЕРИ И БЕЗСРАМНИЦИ СТЕ НО КАВОТО И МНЕНИЕ ДА ВИ СЕ КАЖЕ ВИЕ СТЕ ГЛУХИ И НЕЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА ФАКТА ЧЕ СТЕ СПОСОБНИ ДА ИЗПРАТИТЕ КЪДЕТО И ДА Е ОРЪЖИЕ ХОРАТА ДА СЕ ИЗБИВАТ СТЕ ЯСНИ ВИЕ СТЕ ЗА РАКЕТА В ЗАДНИКА С КОТО ДА НАПУСНЕТЕ СЛЪНЧЕВАТА ГАЛАКТИКА В ТЪРСЕНЕ НА ВАШЕТО МЯСТО ЗА ВОЕННИ ЕКСПЕРИМЕНТИ. ИДИОТИ ЗАЯОТО НЕ УМИРАТЕ ВИЕ И ВАШИТЕ ДЕЦА ЗА ТОВА СЕ ВАЛЧИТЕ И ТОЧИТЕ СЕДЕМ ГОДИН И ОЩЕ КОЙ ЗНАЕ МОЖЕ ДА ЗАПАЛИТЕ И СВЕТА С ТЕЗИ ВАШИ ТЪПИ ГЛАВИ.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.