Само жени останаха в „Маскираният певец”

Ненчо Балабанов беше последният мъж сред участниците в забавното предаване “Маскираният певец”.

Ненчо Балабанов се криеше зад Кукера

Розата, Пчелата, Принцесата, Пилето и Гарванът ще се борят за победа в мистериозното предаване

Жените най-добре се справиха с предизвикателството да прикрият своята самоличност в забавното предаване “Маскираният певец” по Нова телевизия. По време на последния концерт на живо отпадна Кукерът, зад чиято самоличност се криеше известният актьор и телевизионен водещ Ненчо Балабанов. Така само дами, скрити зад маските на Розата, Пчелата, Принцесата, Пилето и Гарванът, продължават да се борят за победата в развлекателната поредица.

Един епизод остава преди големия финал на шоуто, в което популярни личности, маскирани по интересен и екстравагантен начин, изпълняват на живо избрани от тях парчета, а публиката има за цел да отгатне тяхната самоличност. На 7 декември ще разберем кой най-умело е успял да скрие самоличността си и да остане до самия край на първия сезон на шоуто.

Въпреки че предаването е ново за страната ни и правилата му може първоначално да са се сторили “неясни” на зрителите, то бързо се наложи сред най-коментираните телевизионни продукти през есента. Феновете на “Маскираният певец” в социалните мрежи са изключително активни в изразяването на мненията си за представленията на участниците, както и с предположения кой би могъл да се крие зад екстравагантните костюми.

Един от най-забавните образи в шоуто беше този на Кукера, зад който официално беше потвърдено, че се крие Ненчо Балабанов. Доста преди неговото разкриване, повечето от почитателите на формата го бяха разпознали, но въпреки това го подкрепяха да продължава напред, тръгвайки си като най-добре представилия се мъж.

По повод самоличността на останалите участници в “Маскираният певец” има хиляди коментари в интернет. Най-често се спекулира, че зад маската на Принцесата се крие фолк дивата Алисия, под костюма на Пилето се намира поп певицата Дивна, а Пчеличката е тийн идолът Тита.

Коментари

Задължително поле