Светльо Витков оцеля по чудо след зверска катастрофа с джип (СНИМКИ)

Снимки: Фейсбук

Музикантът и лидер на партия "Глас народен" Светослав Витков оцеля по чудо в тежка катастрофа, предизвикана от млад шофьор с мощен джип. За инцидента, който е станал в събота около полунощ на Околовръстния път в София, разказа самият Витков в профила си във Фейсбук. 

Витков написа, че е карал със съобразена скорост от около 80км./ч, предвид пътната обстановка, когато колата, в която се е возил, била връхлетяна от друга машина с бясна скорост.

„Удар отзад, завъртане, удар в стената, отново въртене и удар в мантинелата, нов удар странично от същата машина, ново въртене и удар в стената. Около 300 метра удари, въртене и влачене… и 5 метра смляна мантинела“, написа музикантът.

И сподели: „Оцеляхме по чудо. Без видими тежки наранявания. След като успях да изляза, видях бял джип Мерцедес ML и един младеж, който се вайкаше и казваше, че си е ударил главата. Идеше ми да го разкъсам на парчета, но се въздържах. Обясняваше несвързано как му отказали спирачките…На мокър път, при температура 5 градуса, близо до заледяване, да караш минимум със 160 км. в час., при ограничение 80 и да удариш кола в средната лента…Сигурно е от спирачките, а наглецо?“, възмущава се музикантът.

По думите му полицията и Спешна помощ са дошли бързо и са си свършили работата. Но шофьорът на другата кола си е тръгнал. „Така ли си тръгва един човек, потенциален убиец? С протокол от ПТП и застраховка, с която ще се изплатят смачканите ламарини, които нямат никаква стойност в сравнение с човешки животи, които по чудо не е отнел?“

И заключва: „Именно, защото живея нов живот от вчера, благодарение само на Божията милост, може би затова съм запазен жив“.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България