Секс, наркотици и мъпети

“The Happytime Murders” е предназначен за възрастни

След множество години на разработка и перипетии около задвижването на продукцията кукленият noir “The Happytime Murders”, най-накрая стигна до екран, пише operationkino.net. Филмът е нецензурирана оргия от секс, насилие и наркотици с участието на обичаните от всички мъпети. И определено ще е предназначен за възрастни.

В “The Happytime Murders” куклите съществуват наравно с хората (по подобие на “Кой натопи заека Роджър?”), но се приемат като втора категория граждани. В изпълнения с престъпления подземен свят на Лос Анджелис двама споделящи обща тайна детективи, единият човек, другият кукла, са принудени отново да работят заедно, за да разкрият бруталните убийства на актьорския състав на обичано куклено ТВ шоу.

Главната човешка роля е поверена на Мелиса Макарти, която издразни доста зрители в катастрофалната женска версия на “Ловци на духове”. Само тя може да развали филма, според някои коментатори.

Режисьор на “The Happytime Murders” е Брайън Хенсън (”Muppet Treasure Island”) – председател на The Jim Henson Company и син на легендата Джим Хенсън, а сценарист е Тод Бъргър (”It’s a Disaster”). В ролите освен Мелиса Макарти са още Бил Барета, Елизабет Банкс, Джоел Макхейл, Мая Рудолф, Джими О. Йънг и др.

Коментари

Задължително поле