Секс-скандал с 12-годишно дете тресе Гърция

Гърция се тресе от сексуален скандал с 12-годишно момиче, което в рамките на няколко месеца е изнасилено от над 200 клиенти.

Малкото дете, което произхожда от бедно семейство и живее в центъра на Атина, район "Сеполия" е било съблазнено от собственик на квартален магазин, който в последствие продавал тялото на малкото дете и на други клиенти срещу сума от 50 до 70 евро.

Случаят започва да се разплита, след като телефона на момичето попадна в ръцете на леля й, която видяла в него еротични съобщения за срещи с клиенти и веднага информирала полицията.

До момента от разследването става ясно, че малкото дете е било заплашвано с оръжие от магазинера, за да мълчи. Срещите са ставали обикновено в колите на клиентите в района на метро "Сеполия". Според показания на момичето, била е водена и в публичен дом, където в рамките на 20 минути е била изнасилена от 5-ма мъже.

Случаят взриви гръцкото общество. Арестувани са 3-ма мъже, като от вайбъра на момичето и социалните мрежи се издирват и други клиенти.

Един от задържаните е баща на 3 деца, едното от които на възрастта на изнасилваното момиче. Близките на задържания мъж, обявиха за продан домовете си в район "Аспропиргос", засрамени от поведението на роднината си.

Много от разпитаните твърдят, че пласьорът 53-годишният магазинер, е представял момичето за 16-18 годишна, но клиенти с по-специални предпочитания е обявявал реалната възраст на момичето.

Задържана е и майката на 12-годишното дете, за която се разследва дали е имала участие и дали е знаела за тези извращения с детето й. Вчера майката беше разпитана и оставена в ареста, тъй като обясненията на 37-годишната не бяха убедителни пред следовател и прокурор. След като чуха решението, децата й, които по-рано свидетелстваха в нейна полза, избухнаха в ридания. Според адвоката на майката двете деца заплашват да се самоубият. 

Много от клиентите са се свързвали за срещи с момичето през приложение за онлайн запознанства, след което са преминавали на личен чат за уговаряне на срещи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Европа