Серенай Саръкая залюби възрастен олигарх

Актрисата си пада по заможни чичковци

Известната у нас като Мира от "Кварталът на  богатите" и Йешим от "Сезони на любовта" турска актриса Серенай Саръкая отново залитна по чичко-паричко.  Феновете й бяха изумени от новия роман на хубавицата.

Според информация, разпространена от Гедже, актрисата от месец живее в селската къща на турския олигарх Халдун Демирхисар. Тази информация се потвърждава от снимки, които журналистите разпространяват в интернет.

По-рано Серенай Саръкая направи изявление, в което говори за приятелство с Халдун и помоли да не бърза със заключенията.

Известно е, че това не е първата любовна връзка на актрисата с много по-възрастен мъж. Не толкова отдавна тя се раздели с популярния турски комик Джем Йълмаз. по редица причини, основната от които, според приближени до Серенай Саръкая, била изневерите на актьора.

Турският елит никога не се уморява да говори за романтиката на известни личности, но и този път мнозина бяха изумени от силата на чувствата на Серенай Саръкая, въпреки голямата разлика във възрастта й с богаташа Халдун Демирхисар.

Сред младите й любовници бяха Чаатай Улусой и Керем Бурсин. С втория дори бяха сгодени, но се разделиха заради липсата на готовност от страна на Серенай за семейство и раждането на деца. "Тя гони единствено кариера", каза тогава Керем.

Въпреки младостта си, Серенай Саръкая , е една от най-популярните актриси в съвременното кино в Турция. Абонатите на личния й Instagram е малко по-нисък само от лидера - Бурак Йозчивит.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес