Серия 4 е бързина и елегантност

Обновеният модел BMW Серия 4 се познава веднага по новото оформление на предницата и фаровете.

BMW обнови “четворката”

Фаровете са значително променени

Когато става въпрос за премиум сегмента на средния клас, “четворката” означава перфектна комбинация от радост от шофирането и елегантен спортен дизайн. Това са отличителни ценности на марката на BMW от най-ранните дни, а новият модел BMW Серия 4 (купе и кабриолет) ги въплъщава още по-интензивно от всякога.

Семейството на Серия 4 преминава през фейслифт и получава същите подобрения, както Серия 3 малко по-рано. Визуалните промени не са радикални. Най-забележимите корекции са при светлинните елементи, благодарение на които присъствието на пътя става още по-силно. Промененият светлинен подпис е комбиниран с вертикални LED източници за габаритните и дневните светлини, както и за мигачите. Нова светлинна графика посреща и изпраща водачите на версиите, оборудвани с комфортен достъп. За отличната видимост се грижат адаптивни LED фарове с незаслепяващи матрични дълги светлини, градски светлини, както и ексклузивни лазерни задни светлини в стила на BMW M4 CSL. Задната част изглежда по-атлетично с опционалния М спортен пакет вече с дифузор в черен гланц, както и с ауспухови тръби с увеличен до 100 мм диаметър.

Серия 4 означава бързина и радост от шофирането в елегантна кройка.

В интериора цари модерна атмосфера на спортен автомобил с извития дисплей, серийни спортни седалки и оформени по нов начин волани. Последователната дигитализация позволява допълнително намаляване на броя на бутоните и превключвателите в кокпита. Оптимизирано е управлението на вентилацията и климатизацията, както и опционално подгряване на седалките и волана чрез тъч функцията на контролния дисплей и нови бутони за регулиране на дюзите.

Спортно-елегантен кокпит с двуцветна кожена тапицерия, големи екрани и прегледна подредба на уредите.

Двигателната гама се състои от три бензинови и дизелови двигателя. Всички редови шестцилиндрови мотори и наличният четирицилиндров дизелов агрегат са оборудвани с 48-волтова технология Mild-Hybrid. Серийна е 8-степенната трансмисия Steptronic Sport, а предаването на тягата е в зависимост от модела - класическо задно или интелигентно задвижване на четирите колела BMW xDrive.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Автомобили