Сестрата на Йозджан Дениз била болна

Актьорът не й помагал, оплаква се тя

Сестрата на Йозджаан Дениз - Гюлджан Дениз, която има сърдечно заболяване, сподели пред турски журналисти, че има нужда от помощ, но брат й изобщо не се интересувал от нея.

Гюлджан, която е на 22 години, е дъщеря на бащата на Йозджан - Садик Дениз,от втората му съпруга, а той почина от рак миналата година. Пред турския вестник „Сабах”, Гюлджан Дениз споделя следното: "Майка ми е сериозно болна, а самата аз имам проблеми със сърцето. Искам да се лекувам и да уча. Опитвах се да се свържа с брат ми много пъти,за да ни помогне финансово но той не отговаря на обажданията ми. Брат ми ме убива..."

Междувременно стана ясно, че Йозджан Дениз се завръща на екраните след поредицата "Истанбулска невеста, която беше гледана с удоволствие на екраните в продължение на 3 сезона. В сериала актьорът участва заедно с Аслъ Енвер, а красивата екранна комбинация осигури високия му рейтинг.

След "Истанбулска невеста" Йозджан Дениз се върна към музиката, като изнесе три концерта в Кипър, а сега се готви да запише нов албум. Сега обаче се появи информацията, че известният актьор ще играе в телевизионния сериал „Кралят“,работата по който вече е започнала.

Коментари

Задължително поле