Сестрата на Кейт Мос едва не загина

Лоти Мос определя себе си за пансексуална - отворена е за връзки и с жени, и с мъже.

Лоти Мос предозирала с медикамент за отслабване

Предупреждава другите да не го правят

По-малката сестра на Кейт Мос - Лоти, се ужасила, когато кантарът показал 60 килограма, и решила да вземе спешни мерки. Вместо да извае фигура обаче, моделката се озовала в реанимация заради предозиране с медикамента “Оземпик”, до който прибягват много известни личности с цел бързо отслабване.

26-годишната Лоти откровено призна, че е взела “най-лошото решение в живота си”, когато е решила да използва лекарството, предназначено за лечение на диабет тип 2. Безсмисленото следване на модните тенденции се превърнало в кошмар за нея. Само две седмици след започване на лекарството, Лоти се оказала в болница с гърч, резултат от тежка дехидратация и продължително повръщане, разказа тя в подкаста Dream On with Lottie Moss. Лоти предупреди другите да не предприемат прибързани стъпки и да не робуват на измислени идеали за красота и стройна фигура.

“Предпочитам да умра, отколкото да преживея това отново - призна тя, описвайки състоянието си. - Лицето ми се сбръчка. Цялото тяло беше в спазми. Ръцете ви са схванати и не можете да ги движите, усещането е сякаш ще си счупите костите. Честно казано, беше просто ужасно.”

Мос загубила тегло прекалено бързо: от първоначалните 60 кг до критичните 52,5 кг само за 13-14 дни, което е нездравословен скок.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица