Синем Кобал отслабва ударно след раждането

SINEM

И мъжът й Кенан Имирзалъолу се подложи на диета

Известната като Су от „Малки Тайни“ турската актриса Синем Кобал, разказва пред информационното издание на "Post" как отслабва след раждането. Според тиражирането  съобщение артистката веднага се е записала в онлайн спортно училище, където тренира по няколко часа на ден. Според звездата, в контекста на пандемията на коронавируса, дистанционното обучение е най-добрият вариант.

„Наистина ми харесва да спортувам онлайн. Въпреки това не възлагам всичките си надежди на спортни занимания. Сега използвам и диета, която ми позволява да отслабвам, без да навредя на кърменето ", каза звездата, подчертавайки, че съпругът Кенан Имирзалъолу, известен у нас от сериалите "До последен дъх", Езел" и "Справедливостта на Кара",  също я подкрепя в желанието й да отслабне и той самият  се е подложил на диета.

Все пак Сенем и спортна личност. В продължение на 8 години тя е  посещавала балетно училище, занимава се със спор танци, била е модел е  телевизионна водеща.

Както писахме, на 21 октомври актьорската двойка Кенан Имирзалъолу и Синем Кобал се сдоби с момиченце, което назова Лалин.

Синем Кобал и Кенан Имирзалъолу вдигнаха тежка ориенталска сватба на 15 май 2016 г. на остров Джунда. Актьорът, освен с участията си в поредица филми и телевизионни сериали, бе известен и с многобройните си сърдечни завоевания. Но и Синем не му отстъпваше по любовни връзки. Преди да стане съпруга на Кенан, хубавицата бе гадже на Ибрахим Челиккол, а след това дори сгодена за футболиста Арда Туран.

Коментари

Задължително поле