Син опитал да изнасили майка си

Прокуратурата ще иска постоянно задържане

Мъж, съден за изнасилване, налетя на рождената си майка на 66 г., оплакала се тя. Скандалният случай се разиграл в жилището им в град Каспичан, научи "Труд".

Синът е арестуван, наложено му е 72-часово прокурорско задържане. Повдигнато му е обвинение за опит за изнасилване, каза за "Труд" говорителят прокурор Яна Николова от Окръжна прокуратура-Шумен. Ще бъде искано и налагане на постоянна мярка задържане под стража, но за това предстои да решава Районният съд в Нови пазар.

Майката разказала, че била нападната вечерта в сряда, когато обичайно синът идвал да иска храна от нея и тя винаги му давала. Този път разбил вратата. Тя вече си била легнала, скочила да се брани, а той я повалил с шамари. Пробвал да я изнасили, но жената успяла да се измъкне от ръцете му. По нейни данни бягала полугола до Полицейския участък в градчето, но там нямало никой. Жалвала се на сутринта.

Униформени задържали сина, който спял спокойно в леглото си. Преди година вдовицата отново се жалвала от сина си и била освидетелствана за домашно насилие.

Коментари

Задължително поле