Слави идва и води избори след себе си

Новото Народно събрание ще има две седмици, за да започне конкретна работа по решенията от референдума, иницииран от “Шоуто на Слави”. След това още два месеца, за да вплете в законодателството резултатите от допитването. Тези ултиматуми поставя Слави Трифонов в отворено писмо до бъдещите депутати.

“Дами и господа, новоизбрани стари политици и ти, аптекарю (Веселин Марешки - б.а.), единственият ангажимент и задължение на новия парламент е безусловно да приеме волята на народа, изразена на референдума - мажоритарен избор в два тура (на депутатите - б.а.), намаляване на партийната субсидия на един лев, задължително гласуване на избори и референдуми”, пише тв водещият.

Трифонов посочва, че след като 44-тото НС бъде свикано, ще чака 2 седмици, за да види дали ще се започне работа по резултатите от допитването. Шоуменът заявява, че след това ще отиде пред парламента, за да си потърси “гражданските права”.

“Ако постъпите правилно и в този двуседмичен срок започнете работа по промяната на законите, ви давам 2 месеца да ги приемете. Ако след този срок само сте симулирали работа, отново ще дойда пред сградата на НС, за да отвоювам гражданските си права”, пише още Слави Трифонов.

Коментари

Задължително поле