Слави Трифонов продължава с Би Ти Ви

"Шоуто на Слави" остава и тази година в ефир. bTV Media Group и „Седем осми” подписаха нов договор за ХVI му сезон. Официалното съобщение на медията слага край на спекулациите, че Слави ще се мести в Нова телевизия или ще се откаже от предаването, за да се впусне в политиката.

"Шоуто на Слави" в момента е в традиционния си летен отпуск.

През новия сезон ще се излъчва както и досега - всяка делнична вечер от 22,30 часа. Водещ на шоуто остава Слави Трифонов. През новия телевизионен сезон Би Ти Ви ще излъчи и филма на „Седем осми” за концерта на Слави и Ку-ку бенд в Лондон.

„Шоуто на Слави” е едно от най-емблематичните и високо рейтингови предавания в ефира на Би Ти Ви. Радваме се, че Слави и Ку-ку бенд ще бъдат част от програмата, за да продължат да правят това, в което са най-добри - забавни актьорски вечери, злободневна сатира, музикални изпълнения, разговори с най-интересните световни и български личности“, коментира Павел Станчев, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.

„Продължението на договора между "Седем осми" и bTV Media Group е естествено заради свободата да реализираме медийните си проекти и гражданската си позиция“, коментира Слави Трифонов.

Коментари

Задължително поле