Слави Трифонов раздава с томбола Мерцедес и 1435 подаръка от шоуто

bTV Media Group: Ще се изясним в официална среща

"Водим разговори със "Седем осми" и както обикновено, поканихме Слави да продължим сътрудничеството си след настоящия сезон, но не сме стигнали до резултат. Все още нямаме официален отговор от "Седем осми". Ще се изясним в следващите няколко дни в официална среща."

Това коментираха от bTV Media Group, след като снощи Слави Трифонов обяви, че е решил шоуто му да спре да съществува на 31 юли, когато изтича договорът му с медията. Като мотив той посочи, че екипът на предаването не се чувства "част от медийната среда" у нас.

Трифонов обяви също, че ще раздаде с томбола подаръците, които е получил от гостите в шоуто.

"През всичките тези 19 години аз съм получил 1435 подаръка от гостите ни в шоуто. Към тях обаче аз прибавям диванчето във шоуто, моя стол, бюрото, шестте портрета на Краси Радков, Мариан Бачев, Иво Сиромахов и моя милост, които са нарисувани от Володя Кенарев, както и девет книги. Тези девет книги са безценни. Това са книгите, в които са писали гостите ни в шоуто - техните мисли, пожелания. Те, уважаеми зрители, също са ваши. Деветима от вас ще имат възможността да притежават частица от духа на толкова много хора, гостували в шоуто. Тези подаръци ще ви ги раздам на вас чрез томбола, за която вие трябва просто да се запишете на final.slavishow.com", сподели Слави Трифонов.

Зрителите ще могат да спечелят и луксозната лимузина Мерцедес Ес класа, която е използвана, за да превозва знаменитостите, гостували в предаването.

"Този Mercedes S класа ще стане собственост на един от вас Това е лимузина, която беше нужна, за да осигурим комфорт на световните знаменитости. Ние смятаме, че световните знаменитости и избирателите на нашето шоу са на едно ниво и затова още веднъж ще ви кажа - този Mercedes ще стане собственост на един от вас", обясни Трифонов

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България