Линейка, автобус и коли са аварирали по пътища в Добричко

Общините Търговище и Попово търсят близо 5 млн. лв. за сметището

52 души са загинали при запалването на автобус в Казахстан

Жители на Смолян се страхуват да напускат домовете си заради силния вятър

МОН посочи в кои училища не се учи заради грип или бури, вижте къде са те

Откраднали пари от джипа на бизнесмен

Кристиан Костов спечели награда на публиката за европейски дебют

Анулираха всички полети на амстердамското летище „Схипхол“ заради тежки бури

Валентин Радев заминава на работно посещение в Гърция

ГДБОП пресече незаконно разпространение на роман на Дан Браун в интернет

Български студенти разказват на ученици какво е да учиш в Холандия

Бургазлии масово търсят спешна помощ в УМБАЛ Близо 31 000 души са приети в държавната болница

Край на сагата със сградата на Турското консулство Наследниците обезщетени със земя и имоти в центъра на града

Община Свищов отпуска 1000 лева помощ на трите жени от къщата на ужасите Психолози започват работа с майката и двете сестри

Съдят шофьор, убил възрастен мъж заради забележка на пътя

Слави Трифонов: ЦИК извършва огромна манипулация с референдума

Снимка: Шоуто на Слави

Един от основните слуги на политическата класа – Централната избирателна комисия извършва чудовищна манипулация с гласуването за референдум. Това заявява Слави Трифонов в писмо до медиите, след като по-рано днес от ЦИК обявиха, че около 13 000 гласа не стигат, за да станат резултатите от допитването задължителни.

Ето текста на цялото писмо:

Уважаеми сънародници,
в момента един от основните слуги на политическата класа – Централната избирателна комисия извършва чудовищна манипулация с гласуването за референдум.
Общият брой на гласувалите за референдума е 3 501 220. За да да е задължително решението на референдума, са необходими 3 500 585 гласа. Тоест референдумът е успешен и решенията му са задължителни. ЦИК иска да извади 13 792 гласа, за да обяви референдума за незадължителен. Това е нарушение на закона.
ЦИК искат да извадят тези бюлетини, защото са били пуснати в урните без плик. Но законът не изисква само действителни бюлетини при отчитане на избирателната активност. А отчита всички гласове. А всичките гласове са 3 501 220. И те са над необходимия брой. Такъв е законът.
Много и много български граждани не можаха да гласуват, защото ЦИК прекрати изборния ден преди да гласуват всички хора. ЦИК махна печата от бюлетините. ЦИК махна видеонаблюдението. ЦИК реално е в услуга на политическата класа и очевидно е получил заповед да саботира референдума.
Уважаеми зрители, спите ли? Колко още доказателства трябва да получим, че сме изправени едни срещу други?! От едната страна народът, от другата – политическата класа и техните слуги!

Слави Трифонов

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (15)

 1. С теб сме господине,бутай нещата,ЦИК, мик,
  за махане са всички,хващай вълната и да се изринат от до

  1. Ей, Дългия, внимавай да не докараш някой инфаркт на цар Тиквоний баш преди изборите !!!

 2. Слави, спретни им един протест, ние сме с теб,
  от Орлов мост до Бургас ще излязат милиони хора

 3. И после има и друго:Действителните бюлетини трябва да са по-малко от 3500 000.ИМА МЪРТВИ ДУШИ В СПИСЪЦИТЕ,КОИТО ВДИГАТ ПРАГА НА УЧАСТИЕ!

 4. Като гледам данните от ЦИК публикувани в електронното издание на вестник „Труд“ при отчитане броят на гласувалите влизат и недействителните бюлетини,т.е. и тези без плик като по първия въпрос са гласували най-много,но не достигат 12 327 гласа,един от които е моя,тъй като не съм гласувал нарочно,съзнателно,казвайки изрично на комисията,че съм само за изборите,така че който е недоволен си има ред – в седемдневен срок пред Върховния администратевен съд от обявяване на решението по резултатите от референдума.

 5. Дори и да не стигат 12,000 което ме съмнява да е така, мисля че мандата за промените е достатъчно ясен.
  Какво мисли кандидатката Цецка по въпроса. Ако толкова иска да спечели народната любов, сега е момента. Токувиж 3,500,000 я подкрепят ако се гласува това в парламента преди балотажа…..

 6. Малоумници винаги има… щом след Бюреков вървяха и след тоя каун ше тръгнат…

 7. Всички видяха кой агитираше да не се гласува на референдума а сега ще чакат подрепа на балотажа!

 8. В случая с референдума са заинтересовани всички политически партии и техни подлоги. Но ако не искат да целуват ръка ще се наложи да целуват -гъ-з-, а може и линч за тези уроди.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.