Служебен кабинет и след вота за НС

Служебният кабинет ще остане за по-дълго, защото не виждам как могат да се направят коалиции в тази ситуация, прогнозира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на представянето на управленската програма на формацията в сектор „Обществен ред и сигурност“. Събитието се състоя в София и на него присъстваха Цветан Цветанов и Румяна Бъчварова. Докато двамата се концентрираха върху презентацията, Борисов коментира политическите теми.

Той обясни, че след предсрочния вот на 26 март едва ли ще може да се постигне дори „крепко съгласие“ като това, което е имало в миналия парламент между ГЕРБ, Патриотичния фронт, Реформаторския блок и АБВ.

„С патриотите можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики. Днес им благодарих в една от темите. Но това след изборите – да видим кой как ще се представи“, каза бившият министър-председател.

Той не пропусна да отправи поредните критики към БСП, като отново заяви, че служебният кабинет изпълнява политика в услуга на „Позитано“ 20.

„Когато казваш, че си спечелил президентските избори, а президентът е назначил служебно правителство, то чие е? Ако си ги харесва народът, да си гласува за тях. Можем да гарантираме, че твърдо ще отстояваме интересите (на хората – б.а.)“, подчерта Борисов.

 

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. ‘Бах ти и гьонсурата!!! Абе тоя наш „премиер-слънце“ и „почетен селянин“ явно е за психиатрията!!! Сутринта говори едно, на обяд – обратното, а вечерта – и той не знае какво говори!!! Долен лъжец!!!!

    1. Не, този път много добре си говори – не се вижда коалиция – дори БСП и ГЕРБ, или безумната БСП, ДПС и Патриотите 🙂 („Реформаторите“ може и да не влязат. Марешки вероятно „да“ – може да си купи нужните му гласове. А къде ги бившите, упралявали ни гръмко СДС и НДСВ? Дори ГЕРБ ще стане бивша на по-следващите избори. Ще останем само с бабата, а може и тя да се „пресели“, както и вещаят мнозина 🙂 /писал съм, че корни е троянският кон, който трябва да я унищожи/
      Ще видим – остана точно месец.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.