Служебното правителство решава за концесията на летище София

Служебният министър на транспорта Христо Алексиев ще обяви плановете си относно концесията на летище София. Преди дни стана ясно, че аеропортът е в катастрофално финансово състояние.

Новото ръководство на летището разполага и с данни за скандални обществени поръчки при предишното управление на аерогарата. Плановете за концесия на Летище София провокираха периодични протести на служители на аеропорта през последните месеци. Протестиращите се опасяват за работните си места и твърдят, че планираната сделка е неизгодна за държавата.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (3)

  1. Държавата е лош стопанин и който и да го взема на концесия ще се справи в пъти по-добре. Но работа ли е на служебния кабинет да се произнася по най-важната сделка в последните години. След 3 седмици ще има нов кабинет.

  2. Работата на служебния кабинет не е ли да подготви честни и адекватни избори? Да?! Ами тогава защо не се занимава с тях, а с преразпределение на постове?

  3. Абсолютно е тяхна работа. Защото Концесията на Летище София е най-голямата кражба на ГЕРБ. Летището няма нужда от концесия, защото дава огромна печалба на държавата. Нито едно мастно дружество не внася толкова пари в бюджета, колкото то.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.