Смени в актьорския състав, които променят сериалите

Оказва се, че има доста сериали, в които тъкмо сме свикнали с един артист, и хоп - в следващия епизод неговия образ се играе от друг. Ето няколко такива примера.

Тофър Грейс изпълнява една от главните роли в сериала „Шеметни години” и напускането му след сезон 7 не се очаква да мине без сътресения. Джош Мейърс е избран да заеме неговото място във финалния сезон, но тази смяна не отговаря на очакванията, тъй като героят, който изпълнява Джош, се оказва твърде скучен. За щастие всичко продължава само един сезон.

Дафне Максуел-Рийд в „Свежият принц от Бел Еър”. Първоначално Джанет Хюбърт изпълнява ролята на леля Вивиан в сериала, но тъй като се оказва, че много трудно се работи с актрисата на снимачната площадка, се налага да я сменят с Дафне от началото на сезон 4. Това вбесява актрисата, която има няколко не особено ласкави думи за актьора в главната роля, Уил Смит.

Може би всички фенове на "Момичетата Гилмор" помнят пилотния епизод, в който ролята на очарователната Суки се изпълнява от Алекс Борстейн, но поради проблеми с графика се налага актрисата да се откаже от ролята. Тогава Мелиса Маккарти я печели и ни представя един от най-любимите персонажи, които сме гледали!

Първоначално ролята на бащата на Джордж Костанца в „Зайнфелд” се изпълнява от Джон Рандалф, но по-късно Джери Стилър я поема, като придава на героя невероятно излъчване и ни разсмива до сълзи.

Лиса Робин Кели изпълнява ролята на Лори в „Шеметни години”, сестрата на Ерик, в продължение на шест сезона и е просто неотразима. Но поради проблеми със зависимости се налага да се оттегли и през следващите сезони ролята се изпълнява от Кристина Мур. За съжаление, актрисата не се справя добре с работата си и Лори загубва блясъка си.

Роуз е продуцент на радио предаването на „Фрейзър” и е една от малкото, които могат да го търпят. Първоначално ролята получава Лиза Кудроу, в която всички се влюбват в "Приятели", но тя е сменена от Пери Гиплин.

След уволнението на Чарли Шийн от сериала „Двама мъже и половина” през 2011 г., Аштън поема ролята. Той не изпълнява персонажа на Чарли, но поема главната роля чак до финала, през 2015 г.

Ролята на бившата съпруга на Рос от „Приятели”, Каръл, първоначално се изпълнява от Анита Барън, която се появява само в един епизод на сериала, след това решава да се откаже. Тогава на нейно място е избрана Джейн Сибет и тя се справя страхотно с работата си по време на десетте сезона на сериала.

Коментари

Задължително поле