Снимат сериал за невероятния живот на „Скалата”

Поредицата ще се базира на реални събития

Дуейн Джонсън е трето поколение кечист и един от най-продаваните автори на книги

Каналът на NBC обяви нов проект - комедиен сериал за детството на американския кечист и актьор Дуейн Джонсън „Скалата”. Самият Дуейн ще бъде изпълнителен продуцент на шоуто.

Актьорът сподели какво могат да очакват фенове му от новия проект: „Може би не веднъж сте ме чували да разказвам за моето диво и непредсказуемо детство. На много от тези истории е трудно да се повярва, но всичко е истина.”

Над сценария за пилотния сериал се труди авторът на „Американски татко” Нахначка Хан и Джеф Чиангу. Поредицата ще има общо 11 епизода. Сюжетът на сериала за младия Дуейн е базиран на реални събития от живота на кечиста. „Скалата” ще участва във всички епизоди, но в младежките му години ще бъде изигран от друг актьор.

Дуейн Джонсън е кечист от трето поколение. Дебютира на WWF през 1996 г. под псевдонима Rocky Maivia, съставен от имената на неговия баща и дядо. Бащата на Скалата - Роки Джонсън е първият отборен шампион на WWF от 1983 г. На всичко отгоре, Скалата има и други членове на семейството - няколко братовчеди и чичовци, които се борят професионално в WWF.

Неговият филмов дебют в „Кралят на скорпионите” му печели най-високата заплата за дебютна роля на актьор - $ 5,5 милиона. А през август 2019 г. Дуейн зае първо място в списъка на най-високоплатените актьори според Forbes.

Неговите филми са спечелили над $ 1.3 милиарда, и това е само за филмите, в които играе главна роля. Джонсън е и най-продаваният автор...

Неговата автобиография „Скалата каза” дебютира под №1 в списъка на „Ню Йорк Таймс Бестселър” през 2000 г. и остана там в продължение на месеци.

Коментари

Задължително поле