Соломон-Отадор е скрито оръжие на ЦСКА

ОСИЕК - Вив Соломон-Отадор може да се окаже скритият коз на ЦСКА за гостуването срещу „Осиек“ в реванш от втория предварителен кръг на Лига Европа. Англичанинът с хърватски корени игра само веднъж като резерва при 1:3 от „Черно море“, но демонстрира отлична бързина и прецизно центриране. Старата лисица Любко Петрович не го пусна повече в игра, но нищо чудно тези негови качества да бъдат от клинично значение на хърватска земя. Вкара ли един гол ЦСКА, то за „Осиек“ става изключително трудно след 0:1. Соломон-Отадор е предпоследното ново попълнение на „червените“.

„Няма само да се защитаваме – отсече Петрович. – И няма от какво да сме притеснени. Все пак ЦСКА е отборът, който има предимство в резултата. Ако се справим, както в София, заслужено ще продължим. „Осиек“ има бонус преди двубоя, след като даде почивка на 10 футболисти в последния кръг на първенството.“

Петрович заяви, че воденият от него тим не е тренирал дузпи за реванша. Преди година в първия предварителен кръг ЦСКА отново спечели с 1:0 срещу „Рига“ и впоследствие мина през дузпи на латвийска земя, за да продължи напред.

Собственикът Гриша Ганчев бе водач на „червената“ делегация. Бизнесменът не е изпуснал мач в Европа, откакто пое ЦСКА.

Коментари

Задължително поле