Солскяр разпусна „Манчестър Юнайтед“

Оле Гунар Солскяр отмени традиционното събиране ден след края на сезона във Висшата лига. Норвежецът заповяда всички футболисти на „Манчестър Юнайтед“ веднага да излизат в лятна почивка, а не се знае кой ще се завърне на „Олд Трафорд“.

Най-вероятно в групата за новия сезон няма да са най-скъпоплатените в тима – Алексис Санчес и Пол Погба. Французинът се скара с фен, който му изкрещя веднага да напуска. Погба е желан от „Реал“ (Мадрид). Вместо да се покае за кошмарните резултати, завършили с 0:2 от „Кардиф“ у дома, световният шампион от Мондиал 2018 започна да маха иронично към публиката.

Тази седмица собствениците от семейство Глейзър ще решават и бъдещето на Солскяр. Въпреки че преди два месеца подписа постоянен договор, вече не е сигурно дали няма да бъде уволнен. „Юнайтед“ завърши на 32 точки зад „Манчестър Сити“ и е с 32 повече от последния изпадащ - „Кардиф“.

„Брайтън“ показа колко е жестока треньорската съдба и уволни Крис Хютън след загубата с 1:4 от „Манчестър Сити“. И въпреки че наставникът спаси тима от изпадане. Именно Хютън е човекът, вкарал дебютно „Брайтън“ във Висшата лига.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят