Борисов: Банско е огнище, ще направим там масово тестуване

581 са болните от коронавирус у нас

Основателят на Туитър дарява 1 млрд. долара за борба с Covid-19

В Германия започна тестването на хора за антитела срещу коронавируса

За последните 24 часа в САЩ са починали 1736 души от коронавирус

Борис Джонсън е в добро настроение и диша самостоятелно

Във Франция броят на жертвите от коронавирус надхвърли 10 000 души

Над 300 000 са излекуваните от COVID-19

Убил ли е коронавирусът правосъдието ни Днес съдебният съвет решава за неслучайното разпределение на делата

На 8 април 2020 да почерпят

Лъвовете със съдбовно запознанство, Рибите да бъдат отговорни към семейните задължения – Дневният хороскоп на Алена

5G мрежата е невинна

Грипът е ПРИЛЕПчива болест Не е необходимо да сте луд, за да четете това, но помага

Надигат се бунтове на глада На хората им свършват парите и търпението

Пандемията от коронавирус е засегнала 81% от работещите по света

Сотир Цацаров: Политическият маркетинг из ромските махали трябва да престане

Според мен напрежението в страната не е етническо. То може да бъде удобно представено като етническо, но не мисля че е такова. Нека не палим политически и междуетнически бури. Личното ми виждане е, че това напрежение е резултат от дълго насаждано, дълго толерирано и от дълго време ако щете дори подклаждано съзнание за пълна безнаказаност. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров в Бургас.

Съзнание за безнаказаност не само в резултат на криминални прояви или в резултат на нарушения на Наказателния кодекс и прочие, а продължава в тази част от българските градове и села, където в ромски махали се толерира незаконното строителство и нарушението на обществения ред и дори на по- дребни административни нарушение се гледа една идея по-снизходително, добави обвинител №1.

Според Сотир Цацаров „генезисът е някъде другаде“: „Парите, изразходвани за интеграция на ромското население, очевидно са били изразходвани само за интеграция на хората, които са ги изразходвали. От друга страна, това население става важно, става необходимо винаги, когато се задават избори – и парламентарни, и особено общински.“

За случая с Асеновград главният прокурор заяви, че тази седмица прокуратурата ще обвини народен представител, който доброволно сне своя имунитет – Манол Генов. Част от доказателствата, свързани с неговата деятелност, са свързани и с купуване на гласове на роми които трябва да гласуват, за да се постигне един определен резултат, обясни Сотир Цацаров.

„Всяко нарушение трябва да бъде наказано. И може би трябва да престане този политически маркетинг из ромските махали“, подчерта Сотир Цацаров.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (2)

  1. ИЗМАМНИК .. ИЗМАМНИК .. ДОБРЕ СИ ВЪРШИШ РАБОТАТА … ДА ПЕЗИШ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ , КОЙТО ЗА . 27 .ГОДИНИ ОГРАБИХА БЪЛГАРИЯ .. ТИ ЗА ТОВА СИ СЛОЖЕН НА ТОЯ ПОСТ … МОШЕНИК .. МОШЕНИК .. ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗНАЕ КОЙ ГИ ОГРАБИ , САМО ТИ НЕ ЗНАЕШ .. ИЗМАМНИК .. ИЗМАМНИК ..

  2. цацата ся дали визира свинефермата герб и парцала борисов, защото циганите са основния електорат на свинефермата герб. Май само гаргите плаши цацата, защото ако беше истински главен щеше да е опандизил крадеца борисов и всичките му айдуци.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.