„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 31 август

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 31 август. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на водопровод на ул. „Катунище“ с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Янчовска река“, ул. „Синчец“, ул. „Марина поляна“, ул. „Янчовска река“, ул. „Калугерица“, ул. „Стара река“, ул. „Стефан Стамболов“, ул. „Върла поляна“, ул. „Алеко“ и ул. „Хайдушки чукар“, ул. „Детелина“, ул. „Роза“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на кръстовището на: ул. „Шипка“ и ул. „Алеко“.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата.

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Синьо лято“, в.з. „Симеоново – Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 20:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Синьо лято“, ул. „Йордан Бдински“ от ул. „Синьо лято“ до ул. „Митрополит Партений Зографски“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Синьо лято“ ъгъла с ул. „Митрополит Партений Зографски“.

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Калинка“ с. Волуяк, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 14:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Карамфил“, ул. „Калинка“, ул. „Младост“, ул. „Ружа“, ул. 35 и бул. „Ломско шосе“ от №209 до №215.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Карамфил“ ъгъла с ул. „Младост“.

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод в кв. „Витоша“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

жк. „Малинова долина“ – ул. „Иван Странски“ от ул. „Проф. Кирил Попов“ до бул. „Симеоновско шосе“

кв. „Витоша“ - ул. „Георги Райчев“, ул. „Емануил Попдимитров“, ул. „Трифон Кунев“, ул. „Ангел Каралийчев“, ул. „Константин Петканов“, ул. „Слав Караславов“, ул. „Братя Чакрин“, Ортопедична болница „Витоша“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска: пред Ортопедична болница „Витоша“.

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на редуктор за налягане в с. Плана, махала „Риджова“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: махала „Риджова“, махала „Велчева“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: махала „Риджова“, махала „Велчева“.

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на бул. „Цар Борис III“ кв. „Княжево“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Цар Борис III“ от ул. „Звездица“ до ул. „Райска градина“ (нечетни номера).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Цар Борис III“ ъгъла с ул. „Лъвчето“ .

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Дръстър“, кв. „Факултета“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Дръстър“ от ул. „Лвов“ до ул. „Борис Сарафов”.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дръстър“ ъгъла с ул. „Иван Гарванов“ .

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козлодуй“, Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Козлодуй“ от ул. „Будапеща“ до бул. „Княгиня Мария Луиза“ (нечетни номера).

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Будапеща“ ъгъла с ул. „Козлодуй“.

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с ремонт на сградно водопроводно отклонение на ул. „Чавдар войвода“, кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ангел Маджаров“, ул. „Стари Искър“ и ул. „Чавдар войвода“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Маджаров“ ъгъла с ул. „Чавдар войвода“.

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Старо училище“, кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Лъката“, ул. „Йордан Димчев“, ул. „Ангел Маджаров“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Маджаров“ ъгъла с ул. „Йордан Димчев“.

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерен възел на бул. „Константин Величков“, жк. „Илинден“, се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Галичник“ от ул. „Цар Иван Александър“ до ул. „Цар Симеон“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Иван Александър“ ъгъла с ул. „Галичник“.

На 31 август 2016 г. (сряда), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение във в.з. „Симеоново-север“, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 84 - от №1 до №5, ул. 85, ул. 86, ул. 88

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 84 ъгъла с ул. 84.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

Коментари

Задължително поле