Социалистите в Полски Тръмбеш подкрепиха с декларация Корнелия Нинова

Снимка: Пламен Стоименов, архив

Декларация, с която изразяват категоричната си подкрепа за председателя на БСП Корнелия Нинова и политиката, която ръководството на партията води, приеха на последното си заседание членовете на Общинската организация на БСП в Полски Тръмбеш. На заседанието присъства и народният представител от „БСП за България“ Весела Лечева.

Социалистите изразяват своята грижа и тревога за начина, формата и средствата, с които се водят дискусиите по чисто вътрешнопартийни въпроси и проблеми на БСП, както и за влиянието им върху общия имидж на партията.

„БСП изгради една добра база за доверие и авторитет посредством спечелване на президентските избори, удвояване броя на народните представители, отказ от позиции и постове, подронващи политическия морал на БСП, посредством сериозните промени в устава на партията, използването на политически и социални позиции за постигането на сериозните промени, както и с разработката на документа „Визия за България“, се казва в декларацията. Поради това Общинската организация на БСП в Полски Тръмбеш категорично заявява своята твърда подкрепа за председателя на БСП и нейния екип. Социалистите са готови да работят и занапред в подкрепа на всички инициативи, които Корнелия Нинова, като лидер на партията, реализира.

Декларацията беше приета по време на пленум Общинската организация на БСП в Полски Тръмбеш, когато дискутирахме актуалната политическа обстановка и алтернативния бюджет, който БСП ще представи при време на обсъждането и приемането на Закона за бюджет 2019, коментира народният представител Весела Лечева. Тя припомни и това, че месец по-рано, подобна декларация беше приета и на пленум на Общинския съвет на БСП във Велико Търново.

Коментари

Задължително поле