Спипаха двама пияни шофьори на „Цариградско шосе” в Пловдив

Двама пияни шофьори са били засечени в рамките на час и половина в нощта на понеделник срещу вторник на булевард  “Цариградско шосе” в Пловдив. Около 23.50 часа пътни полицаи установили, че 29-годишен местен жител е седнал зад волана на  лек автомобил “БМВ” след употреба на спиртни напитки - 1,76 промила алкохол, а допълнителна справка показала, че мъжът е с криминална регистрация и осъждан за подобно престъпление.

Към 1.20 часа след полунощ на кръстовището на бул. „Цариградско шосе” с ул. “Ландос” автопатрул на Шесто РУ на МВР-Пловдив спрял за проверка лек автомобил “Опел”, шофиран от друг известен на полицията пловдивчанин. 57-годишният мъж бил тестван с дрегер за алкохол и резултатът отчел 2,19 промила. Двамата извършители са отведени за едно денонощие в районното управление. Образувани са бързи производства.

В понеделник  около 15.30 часа в ареста на РУ – Труд попаднал 29-годишен неправоспособен водач на мотоциклет “Хонда”, заловен в село Царацово. Мярката спрямо мъжа е взета заради управление на МПС в срока на наложеното му едногодишно административно наказание.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони