Спор за климатик завърши с избити зъби и арест

Снимка: Архив

Спор за климатик на Кооперативния пазар в Шумен прерастна в побой, мъж е с избити зъби, а нападателят му се озова в ареста. Инцидентът станал към 13 часа в сряда.

По данни на полицията Н.Д./37 г./ и Г.Д./71г./ от Шумен използвали физическа сила, нанесли удари с юмрук на 46-годишния местен жител К.К. Мъжът е откаран за преглед в болницата, където било установено, че са му счупени два зъба и му е нанесена средна телесна повреда. В полицейското управление бил задържан 71-годишният мъж. Работата по документиране на престъплението продължава и е започнато досъдебно производство за телесна повреда.

Пост във фейсбук на дъщерята на бития Теодора Христова изяснява обостоятелствата. Според момичето, всичко започнало от търг за климатик, останал от стар наемател в техния магазин.

"Изненадващо за нас в търга участва и г-н Георги Дилов, който е домакин на Общински пазари. В последствие търгът бе спечелен от г-н Дилов. След няма и половин час г-н Дилов и неговия син Николай Дилов решават без придобит документ за климатика да си го вземат", пише шуменката.

Родителите й обяснили, че това трябва да стане по-късно, за да не се вдига прахоляк, защото продават храна и това отприщило скандала. Извиканите полицаи сложили край на юмручната разпра, а от фамилията се заричат да търсят справедливост.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България