Сръбската звезда Неда Украден: България е моята втора родина

Организаторите на събитието Димитри Стефанович и Янислав Енчев, заедно с водещите Маги Желязкова и Иван Динев-Устата, както и сръбската изпълнителка Неда Украден.

Музикалната икона обеща незабравимо шоу на Балканския бал в „Арена Армеец“ на 2 март

Певицата поздрави гостите на партито с 3 изпълнения на живо

 

Сръбската звезда Неда Украден обяви, че за нея България е втора родина, когато става дума за музика. На 2 март тя ще участва в първия по рода си Балкански бал, който ще се състои в зала „Арена Армеец“.

„Изключително щастлива съм от факта, че ще участвам в Балканския бал, който ще се проведе в навечерието на българския национален празник 3 март. С нетърпение очаквам да изляза за първи път на сцената на прекрасната зала „Арена Армеец“. От дълги години съм в шоубизнеса и първият път, когато дойдох в България, беше през далечната вече 1975 г. Оттогава до сега винаги, когато идвам тук, се чувствам като у дома си и смело мога да кажа, че когато става въпрос за музика, България е моята втора Родина. Балканите са едно голямо село и аз съм щастлива, че съм част от него“, заяви иконата в сръбската музика Неда Украден по време на организирано от нея парти за българските медии, на което специален гост беше българската певица Рени.

Неда сподели още, че на Балканския бал ще представи както част от старите си хитове, които изключително много се харесват от родната публика, така и песни от новия си албум. Сръбската звезда допълни, че публиката може да очаква много изненади, но те ще станат ясни по време на самия концерт.

„Очаквам ви на 2 март в „Арена Армеец“, където освен музика ще има също добра храна, много емоции, танци и забавления. Благодарна съм на организаторите, че ме направиха част от това шоу“, завърши Украден, след което поздрави всички гости на партито с 3 парчета, едно от които бе емблематичният хит „Шуми, шуми, яворе“.

Организаторите на концерта Димитри Стефанович и Янислав Енчев от „Балкан мюзик“ обещаха на феновете незабравимо изживяване на 2 март и обявиха, че Балканският бал е само началото на грандиозен проект от серия подобни събития.

Водещите на Балканския бал Иван Динев-Устата и Маги Желязкова изказаха увереност, че това ще бъде шоу, което не е виждано досега в България.

Балканският бал ще продължи 8 часа - започва в 20 ч на 2 март в „Арена Армеец“. В концерта освен Неда Украден ще участват още Индира Радич, Шериф Коневич, Кеба, оркестър „Гуча“ и „Кристали“ и ансамбъл „София-6“.

„Арена Армеец“ ще бъде огромно ВИП помещение, в което концерт, дискотека и ресторант ще се слеят в един незабравим купон. За доброто настроение освен някои от най-известните сръбски изпълнители ще се грижат и 200 готвачи от школата на Майстор Миро, които ще приготвят сръбска кухня от висша класа. Общо 700 професионалисти ще обслужват събитието. Специални визуални ефекти като в холивудска продукция ще нажежат многоетажната сцена, а балерини в еротична визия ще напълнят мъжките очи.

Билетите за Балканския бал са на цени от 20, 40 и 70 лв. и може да ги намерите в мрежите на „Тикетпортал“, „Ивентим“ и бензиностанции ОМВ.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица