Холандия намалява до 100 км/ч скоростта на магистралите Решението ще влезе в сила от 2020 г.

165 лева повече за две трети от учителите Вдигат лекторските часове със 17-18%

Ердоган пристигна в Белия дом

Край на схемата с фиктивни строежи (Обзор) Премахваме законовите вратички, позволяващи да се продават жилища в постройки, които не покриват изискванията

Амортизация на апартамент, отдаван под наем

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в четвъртък, 14 ноември 2019

Екатерина Захариева представи възможностите за бизнес с България пред правителството на Намибия

Банков шеф обра трезора и избяга

Предлагат по-висок акциз за цигарите Автоматите на самообслужване без касови бележки

Слагат БДС на ръжения и пълнозърнестия хляб

Един лев за преглед при джипито да плащат децата Предлагат повишаване на цените на 220 клинични пътеки

„Тесла” избра Берлин за първия си завод в Европа Мъск обяви предстоящия строеж на “Гигафабрика 4”

Два случая на африканска чума по свинете в Разградско

Прокуратурата протестира оправдателната присъда спрямо стоматолога, обвинен за причиняване на смъртта на 14-годишно дете

Демет Йоздемир искала да стане адвокат

Стартира конкурсът „Young Lions Bulgaria 2017 – Film“

Българската асоциация на комуникационните агенции в партньорство с фондация „Пловдив 2019“ обявиха началото на конкурса „Young Lions Bulgaria 2017 – Film“. Неговата цел е да бъде избран екип, който да представи България в категорията „Филм“ на конкурса „Cannes Young Lions“ през месец юни 2017 г. във френския град Кан.

„Young Lions“ е най-големият фестивал в света за творчество в областта на рекламата. Той е основан през 1954 г. и се е превърнал в единствен по рода си престижен форум, който ежегодно събира най-изобретателните, талантливи и креативни творци от рекламния бранш от цял свят. В конкурса могат да участват екипи от двама души, като всеки участник трябва да е на възраст до 30 години (роден след 24 юни 1986 г.) и да работи в комуникационна агенция.

Всеки екип, който желае да се включи в конкурса, трябва да подаде комплект документи (форма за регистрация на екипа и декларация от всеки негов член) до 5 април като регистрацията за участие е безплатна. На 7 април всички регистрирани и отговарящи на условията за участие екипи ще получат задание от основния партньор на конкурса – Фондация „Пловдив 2019“ и до 10 април трябва да създадат и предадат 60-секунден рекламен клип, заснет и обработен със собствени ресурси. Победителят в „Young Lions Bulgaria 2017 – Film“ ще бъде обявен на 20 април.

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.