Стартира новият сайт на ЦСКА

Новият сайт на Обединени спортни клубове ЦСКА стартира официално и беше представен на специална церемония в Централния военен клуб.

В сайта има отделни секции: новини, футбол, академия, сезон, фен зона, фен магазин, ЦСКА TV, билети и карти, както и Аз обичам ЦСКА. Адресът на сайта е cska.bg. Идеята е всички спортове, които се развиват с марката ЦСКА, да се съберат на едно място и да имат единен дом в интернет-пространството.

Освен актуалното отразяване на събитията на червените спортни и футболни отбори, феновете ще могат и да се върнат назад във времето, за да се насладят още един път на уменията на ветераните и легендите.

Във филмите са включени уникални архивни кадри, както и интервюта със знаменити "армейци" като Христо Стоичков, Йордан Йовчев, Кубрат Пулев, Петър Лесов, Румяна Нейкова, Нураир Нурикян, Любо Ганев, Здравка Йорданова, Светла Оцетова, информира БНТ.

Самият Стоичков се включи при презентацията със специално видео-послание, в което разказа: "Още когато се появих на стадион Българска армия за първи път като млад футболист, усетих една особена тръпка. Гордея се, че съм от ЦСКА!"

Интересът към промоцията беше много голям, залата пълна с доста фенове, както и футболисти от сегашния отбор, начело с Борис Галчев. Новоизбраният президент на България, генерал Румен Радев е поздравил лично шефа на ОСКА ЦСКА Георги Калчев за събитието. "Много поздрави за всичко цесекари. Аз съм от ЦСКА, са били думите му.

Сред официалните гости на събитието бяха легендите клуба Аспарух Никодимов, Георги Велинов, Тодор Янчев, Георги Илие-Майкъла, синът на легендата Нако Чакмаков - Александър Чакмаков, сега бизнесмен, бившият баскетболист и в момента мениджър Роберт Гергов, треньорът на мъжкия волейболен ЦСКА Александър Попов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ