Отдушникът на зодиите в кризата

Сблъсък с интриги за Стрелците, нови доходи за Близнаците – Дневният хороскоп на Алена

На 5 април 2020 да почерпят

Зад завесата на пандемията

708 жертви на COVID-19 във Великобритания, сред тях е и 5-годишно дете

Силвио Орландо: Берлусконовците са преходни

Заловиха лидера на Ислямска държава в Афганистан (ВИДЕО)

Установено е опасно усложнение от COVID-19 – увреждане на мозъка Лекарите съветват хората, забелязали загуба на вкус и обоняние, да прекарат поне седмица у дома

Медицинският експертен съвет към правителството спира да съществува

Люксембург доживя голям футболен форум

Спад на броя на загиналите от коронавирус за денонощие в Италия

Борисов и Нетаняху обсъдиха пандемията от COVID-19

Гърция удължи мерките до 27 април

Жертвите на коронавируса по света са над 60 000

Хората без здравна застраховка в САЩ може да платят до 74 000 долара за лечение на COVID-19

Стартира четвъртото издание на Националния литературен конкурс „Писма до себе си”

Община Стара Загора, Център за подкрепа на личностното развитие и Народно читалище „Николай Лилиев – 2005“ обявиха началото на четвърто издание на Националния литературен конкурс „Писма до себе си”. В него могат да участват деца и младежи в две възрастови групи: от 10 до 13 и от 14 до 20 години. Темата е свързана с начина, по който децата и младежите възприемат себе си и мястото си в окръжаващия ги свят.

Епистоларната форма не е задължителна. В конкурса може да се участва с до три стихотворения или едно есе (кратък разказ с обем до 3 страници). Текстовете трябва да бъдат подписани с имената на участника и с данни за контакт – адрес, години, училище, Център за подкрепа на личностно развитие, литературен клуб, ръководител/ учител, телeфон. Те трябва да бъдат принтирани в три екземпляра и да се донесат или изпратят на адрес: Стара Загора – 6000, ул. „Захарий Княжески” № 71 , ет. 3, Център за подкрепа на личностно развитие – за литературния конкурс.

Копие от текстовете трябва да се изпрати и на имейл – pismadosebesi@abv.bg в прикачен файл, шрифт Times New Roman, 12 pt. В текста на имейла също трябва да бъдат посочени данните на участника.

Крайният срок за изпращането на текстовете е 31 март 2020 г. Отчитане на конкурса и награждаване на победителите ще се състои на 30 април.

Присъждат се по три награди в двете възрастови групи, поощрения и една специална награда за най-добре представил се участник от Стара Загора. Наградите се осигуряват от Община Стара Загора, НЧ „Николай Лилиев – 2005” и спонсори. Наградените творби ще бъдат публикувани в специално издание.

АКО ВИДИТЕ НЕЩО ЛЮБОПИТНО, НЯКОЕ НАРУШЕНИЕ ИЛИ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, СНИМАЙТЕ И ПРАЩАЙТЕ ВАШИТЕ СИГНАЛИ НА МЕЙЛА НА „ТРУД“ – trud@trud.bg и trudonline@gmail.com

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.