Стефан Данаилов: Да победиш е много приятно, но и много задължаващо

„От всичко в този живот най-съм обичал да побеждавам. Искам да поздравя всички, момчета и момичета, млади и стари, които се включиха в инициативните комитети по страната в подкрепа на ген. Румен Радев и Илияна Йотова”. Това заяви по време на заседанието на НС на БСП Стефан Данаилов, който бе начело на Инициативния комитет, издигнал ген. Румен Радев за президент и Илияна Йотова за вицепрезидент. По думите на Данаилов усещането да победиш е много приятно, но в същото време е и много задължаващо, съобщава пресцентърът на БСП.

„Искам да благодаря и на членовете на БСП, които подкрепиха ген. Румен Радев. Съдбата и този път ме дари с това, че се срещнах с един мъжага, тракиец като Радев. И когато се срещнат двама тракийци, защото и аз съм тракиец, нещата тръгват по-добре“, каза Стефан Данаилов. Той благодари и на Националния съвет на левицата, че е приел кандидатурата за президент, която е предложила лидерът на БСП Корнелия Нинова. „Искам да им благодаря, че подкрепиха и кандидатурата на Илияна Йотова”, каза също той.

unnamed-1

„Ние вдигнахме много летвата, братя и сестри”, каза Стефан Данаилов и допълни, че трябва да се започне усилена подготовка по кампанията за предстоящите избори. „Нашата партия, столетница, трябва да направи нещо и да получи друг облик”, подчерта той. Данаилов обясни, че хората са ни повярвали, че е нужна промяна, но трябва да повярват и на левицата и как тя също прави промяна в себе си. „Трябва да се случи, защото обществото има нужда от това”, посочи също Стефан Данаилов.

„Този път моята интуиция, която ме водеше по време на кампанията, сега ми говори, че ще има успех и на тези избори, които ни предстоят. Успехът ще бъде общ”, каза още той.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика