Стоичков променя лондонски правила

Христо Стоичков успя да промени дори безкрайно консервативните британски правила. Мнозина българи на Албиона недоволстваха, че деца то 14 години нямат право да присъстват на презентацията на автобиографията „Историята“, написана в съатворство с Владимир Памуков. Разбрал за конфузната ситуация, Стоичков веднага „завъртя телефоните“ до Обединеното кралство и от зала Troxy решиха, че ще направят изключение и минималната граница ще е шест години. Причината за ограниченията са единствено от съображения за сигурност. Но и кавалерът на „Златната топка“, и организаторите са обещали, че няма как да има проблеми на подобно представяне.

Стоичков ще направи още един голям жест към малчуганите. Всички семейства, дошли с децата си, трябва да са на партера и ще имат приоритет пред очакваната огромна опашка. За да не седят малките до късно, Камата ще даде първо автографи на тях. При огромния наплив на презентациите в София, Пловдив, Варна, Бургас, Ямбол и Стара Загора се изредиха над 10 000 души.

„Историята“ вече е на английска земя, а презентацията в зала Troxy ще бъде в петък от 19 часа местно време. За настроението на публиката от София идват шоумените Димитър Туджаров-Шкумбата и Иво Райчев. Организаторът Bulgarian Food UK – Ventex BG пуска и хартиени билети за събитието редом с електронните.

Още на следващия ден Стоичков минава на вълна „Унивижън“. Най-успелият български футболист ще е сред ВИП-гостите на „Уембли“ за мача „Тотнъм“ - „Нюкасъл“ от Висшата лига.

Коментари

Задължително поле