Стремителният възход на сайта на „Труд“ продължава

Сайтът на „Труд“ - trud.bg, продължава да бележи уникален ръст. По данни на Gemius - най-голямата агенция за онлайн изследвания в Централна и Източна Европа, на годишна база - повече от всяка друга онлайн медия. През октомври ръстът е нечуван – 271% повече потребители спрямо същия период на 2018 г.

Данните на световния лидер в измерването на аудитория на уебсайтове Google Analytics потвърждават постижението. Нещо повече – статистиката сочи, че през изминалия месец trud.bg подобри всичките си рекорди по посещения – на месечна, седмична и дневна база. Всичко това се случи още преди изборите, когато читателите традиционно са повече.

Стремителният възход на trud.bg безспорно се дължи на качественото уникално съдържание, което всеки ден създават журналистите и авторите на „Труд“. Работата на екипа ни от високоспециализирани програмисти, които се грижат използваните технологии винаги да са актуални и сайтът да достига максимален обхват по всички интернет канали, също е в основата на успеха.

„Труд“ благодари за доверието на своите читатели и рекламодатели.

Както вече имахме удоволствието да съобщим, заедно с група от реномирани компании в създаването и изграждането на сайтове работим по модерен нов дизайн, който ще бъде новогодишен подарък за верните ни досегашни и бъдещи приятели.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от България