Земетресение от 5,4 по Рихтер в Казахстан

Прокисналият потенциал на естрадата ни С провиснало жарсе шоу не става…

ВМРО предлага химическа кастрация като наказание при изнасилване

Промени в движението в столицата от днес

Амазонка гърми пъдпъдъци в Северозапада

Укротиха река, наплашила село край Монтана

Мъж наръга и уби двама души на гара в Германия

Корианка Килчър в адаптация на „Цветът от космоса“ Ричард Станли съжиявява ужаса на Хауърд Филипс Лъвкрафт

Слънчево време ни очаква днес

Малък самолет падна върху къща в щата Ню Йорк, двама души загинаха

Какво е общото между пикаещо куче и изборите?

20-годишно момиче се изгуби на слизане по Вазовата екопътека, планински спасители я свалиха с въжета

Църквата почита Успение на Свети Иван Рилски

Кметът на Свищов Генчо Генчев: Обстановката на сметището е овладяна

Атентатор самоубиец уби най-малко 63 души на сватба в Кабул

Съдят полицай от Пещера за серия от измами 4 години униформеният искал от фирми пари за „ремонт и гориво“ на служебните коли

Районна прокуратура-Пазарджик привлече като обвиняем полицейския служител от РУ на МВР-Пещера К.Б. за извършване на престъпление от общ характер, съобщиха от Апелативна прокуратура-Пловдив.
На обвиняемия полицай е определена мярка за неотклонение „парична гаранция“ от 2000 лв. Той не може да бъде задържан под стража поради здравословен проблем, констатиран от лекарски екип. Престъплението е установено след извършване на действия от отдел „Вътрешна сигурност“ на МВР и Областна дирекция на полицията в Пазарджик. Данните от разследването сочат, че полицаят е искал парични средства в общ размер от 3750 лв. от управителите на две търговски дружества с обяснение, че получените суми се използват за ремонт на служебните коли на МВР и за закупуване на гориво за същите.
До момента е установено, че за периода от 1 август 2013 г. до 18 юли 2016 г. в Пазарджик и в Пещера, при условията на продължавано престъпление с цел лична имотна облага К.Б. е възбудил и поддържал заблуждение у представителите на две фирми, регистрирани в Пазарджик и Пловдив, като измамата е извършена от длъжностно лице – служител на МВР, престъпление по чл. 210, ал. 1, т. 3, предл. 1-во, във вр с чл. 209, ал. 1, във вр с чл. 26, ал. 1 от НК.
error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.