Работодателят на обвинения 20-годишен хакер: Не смятам, че е замесен в кибератаката срещу НАП Ситуацията се разви по изключително порочен начин, заяви адвокатът на Кристиян Бойков

Експерт по киберсигурност: Хакерските атаки тепърва ще стават по-сериозни

Съученик на задържания за кибератака срещу НАП: Мисля, че е набеден от някого

Топло и слънчево време днес

Майкрософт обяви, че е засякла над 740 опита за кибератаки през миналата година

Алпинистът Атанас Скатов покори деветия си осемхилядник

Спират движението в двете посоки на магистрала „Струма“ в района на с. Зелендол 

ВСС започва номинациите за избор на нов главен прокурор

Един загинал и 37 ранени при пожар в анимационно студио в Япония

Депутатите решават кога и при какви условия ще заработи ТОЛ системата

Детето, премазано от огромна гума, е стабилизирано след операция

Финансовите министри от Г-7 се обявиха за спешни действия срещу готвената от Фейсбук криптовалута

САЩ блокира участието на Турция в програмата за самолети F-35

Честваме 182 години от рождението на Васил Левски

На 18 юли 2019 да почерпят

С проект за над 1,6 млн. благоустроиха Западната индустриална зона на Велико Търново Изградени са нови тротоари, улични настилки и осветление, осигурен е транспортен достъп

С проект за над 1,6 млн. благоустроиха Западната индустриална зона на Велико Търново.Изпълнени са дейности по ремонт, рехабилитация и доизграждане на техническата инфраструктура, направа на нови тротоарни и улични настилки, улично осветление и паркоустрояване, осигуряване на транспортния достъп до и на територията на Западна индустриална зона, по ул.“Никола Габровски“, ул. “Шемшевско шосе“ и ул.“Козлуджа“, където са локализирани промишлени предприятия, складови бази, учебни заведения и спортни терени.

Изборът на проектните дейности е провокиран от потребността за постигане на модерна промишлена зона, чрез подобряване на свързаната с бизнеса и предприемачеството техническа инфраструктура, почистване и рекултивация на обекта на интервенция, внедряване на озеленителни и ландшафни решения, което позволява на нейната територия да бъдат разположени леки, асемблирани и преработващи индустрии и бази, логистични и търговски центрове. Изпълнени са нови дъждоприемни шахти с чугунени решетки.

Извършен е демонтаж на въздушния кабел за захранване на уличното осветление. Монтирани са указателни табели. Изпълнена е нова хоризонтална маркировка и нова вертикална сигнализация от стaндартни светлоотразителни пътни знаци. Обектът, предмет на настоящия договор и реализиран с европейско финансиране е проектиран, изпълнен и поддържан в съответствие с изискванията за достъпна среда.

 

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.