„С Русия в сърцето“ тръгва в българския ефир

Любовната история на красив лейтенант от Крим и хубавица от знатен руски род е представена на фона на размирици в Истанбул.

Хитовият турския сериал с премиера по Timeless Drama Channel

Емоционална история със звездите на турското кино Къванч Тътлату и Фарах Зейнеп Абдуллах

Базиран на реални събития, разказва историята на двама влюбени

Хитовият турски сериал “С Русия в сърцето” стартира в България. Той вече е достъпен чрез демо версията на Timeless Drama Channel (TDC) - първия телевизионен канал в България, посветен изцяло на турски продукции, чийто официален старт у нас се очаква съвсем скоро.

Телевизионната драма “С Русия в сърцето”, базирана на едноименния роман, е една от многото вълнуващи турски продукции, на които зрителите ще могат да се насладят по TDC. Сериалът ще разкаже на публиката една емоционална история, в центъра на която са звездите на турското кино Къванч Тътлату и Фарах Зейнеп Абдуллах.

“С Русия в сърцето” е базиран на реални събития и разказва за двама влюбени, които загърбват досегашните си животи, напускат семействата си и бягат в Истанбул по време на Руската революция.

Приключението и любовната история на Курт Сеит Еминоф - красив лейтенант от Крим, и хубавица от знатен руски род Александра Верженская - Шура са представени на фона на размирици, революция и окупирания Истанбул.

В главните роли влизат едни от най-популярните турски кино звезди - Къванч Тътлату и Фарах Зейнеп Абдуллах. Красивият актьор е бивш баскетболист и модел, а от началото на филмовата си кариера през 2005 г. е и едно от най-популярните лица от малкия екран в Турция. В България Тътлату стана популярен със сериалите “Перла” и “Забраненият плод”. Днес той е един от най-високо платените турски актьори и носител на редица награди, донесли му световна слава.

Неговата екранна половинка Фарах Зейнеп Абдуллах е популярна турска актриса и певица. Кариерата є в киното започва през 2010 г., когато тя е още студентка, но получава роля в един от най-популярните тогава турски сериали. Филмовите є превъплъщения є носят редица награди, сред които и тази за “Най-добра поддържаща женска роля” на Телевизионните награди в Анталия. Харизматичната актриса има над 5 пълнометражни филма зад гърба си, както и четири турски сериала, сред които “Великолепният век: Кьосем” и “Времето лети”.

Каналът TDC е част от мрежата на един от големите телевизионни оператори в страната - Булсатком, и е достъпен за всички абонати на компанията.

Коментари

Задължително поле