2500 евро/кв. в най-желания жилищен район на София В центъра има сделки за 2000 евро/кв.м.

Жълт код за сняг и поледици в осем области на страната утре

Владо Николов се завръща във „Фермата“

Жалко! Националният стадион остана празен за мача на годината

Магнитски може да е бил отровен

Четиримата пострадали при дерайлирането на влака са без опасност за живота

Алергии мъчат 40% от българите Случаите на белодробна недостатъчност зачестяват

Трети сме в ЕС по пренаселени квартири Това е основа за сериозно развитие на пазара през следващите години, смятат брокери

Двама полицаи пострадаха при катастрофа с патрулка в столицата

Армията иска оферти за нови кораби Седем държави се включват в търга

Памела Андерсън се обиди на премиер

Университетската болница в Стара Загора остана без парно

Този протест отдавна не е на майките Той е на една болна жена, която продаде душата си, бог знае на кого, написа една от лидерките на протеста

Шофьор разби с юмрук прозореца на кола след спор за предимство

Могат ли да ме уволнят дисциплинарно от разстояние?

С 12 млн. лв. дават ход на е-здравеопазването Министерството провежда консултации с фирми

Изготвя се визия за развитие на Електронното здравеопазване.

Министерството на здравеопазването отпуска 12 млн. лв. за изготвяне на визия за развитие на електронно здравеопазване в страната. За целта в понеделник от ведомството отправиха покана към имащите отношение фирми за участие в среща, на която ще бъде представена визията за развитие на Електронното здравеопазване и проект BG05SFOP001-1.002-0007-C01. Той включва “Доизграждане на националната здравна информационна система (НЗИС) – етап 1 и етап 2”, финансиран по Оперативна програма “Добро управление”.

Крайният срок за потвърждаване на участие е до 18.09.2018 г. Това трябва да стане на електронна поща:  enaydenova@mh.government.bg, съобщават от здравното министерство.

Стойността на финансовата помощ от 12 млн. лв. е 100 % безвъзмездна. Проектът е в изпълнение на Националната здравна стратегия (2014-2020) на Министерство на здравеопазването.

Срещата ще се проведе на 20.09.2018 (четвъртък) в сградата на ведомството, пл. “Св. Неделя” № 5, от 14:00 часа, като в рамките на формата представителите на фирмите ще бъдат запознати с основните и специфични цели на проекта, с оглед стартирането на процедурите, свързани с електронното здравеопазване. На срещата ще бъдат представени и дейностите, които ще бъдат изпълнявани, както и резултатите, които следва да се постигнат.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. За да я има България и да РАСТЕ, трябва тия Фирми приказващи за Е- управление , да ФАЛИРАТ и да се махат от България. Това са Шпионски фирми, които искат да получат достъп до цялата Информация в държавата. Освен това ползват Облъчващите устройства на Емтел и Вииваком и хората , които са наблизо припадат или им се вие свят.Където имa такива Е- устройства, всичко поскъпва. Билетите за градски транспорт, от 1 лев стават на 1.50 лв.

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.