Проверяват фирма за преработка на пластмаса заради мъртвата риба в Марица

Слънчево време и високи температури ни очакват днес

Адвокатите на Тръмп обвиниха демократите, че се месят в изборите

Изследват първи случаи на коронавирус в Канада, Португалия и Русия

Зодиите, когато са тъжни

Мачовете и спортът по телевизията днес, неделя, 26 януари 2020

Дневен хороскоп на Алена за неделя, 26.01.2020

На 26 януари 2020 да почерпят

„Боинг 777X“ излетя за първия си полет (ВИДЕО и СНИМКИ) Той е най-големият пътнически самолет с два двигателя в света

Над 100 коли са изгорели в пожара в автоморгата в Хасково, прокуратурата разследва случая

В Китай произвеждат по 8 милиона маски на ден заради коронавируса

Стоил Славов станал жертва на разпада на СИК 16 г. след бомбата в асансьора на ул. “Джеймс Баучер” убиецът е неизвестен

Тръмп представи логото на Космическите войски на САЩ

Прасе с африканска чума е отстреляно в землището на Стралджа

Степан Хиндлиян: С Божков можем да намерим вариант да спасим „Левски“

С 12 млн. лв. дават ход на е-здравеопазването Министерството провежда консултации с фирми

Министерството на здравеопазването отпуска 12 млн. лв. за изготвяне на визия за развитие на електронно здравеопазване в страната. За целта в понеделник от ведомството отправиха покана към имащите отношение фирми за участие в среща, на която ще бъде представена визията за развитие на Електронното здравеопазване и проект BG05SFOP001-1.002-0007-C01. Той включва “Доизграждане на националната здравна информационна система (НЗИС) – етап 1 и етап 2”, финансиран по Оперативна програма “Добро управление”.

Крайният срок за потвърждаване на участие е до 18.09.2018 г. Това трябва да стане на електронна поща:  enaydenova@mh.government.bg, съобщават от здравното министерство.

Стойността на финансовата помощ от 12 млн. лв. е 100 % безвъзмездна. Проектът е в изпълнение на Националната здравна стратегия (2014-2020) на Министерство на здравеопазването.

Срещата ще се проведе на 20.09.2018 (четвъртък) в сградата на ведомството, пл. “Св. Неделя” № 5, от 14:00 часа, като в рамките на формата представителите на фирмите ще бъдат запознати с основните и специфични цели на проекта, с оглед стартирането на процедурите, свързани с електронното здравеопазване. На срещата ще бъдат представени и дейностите, които ще бъдат изпълнявани, както и резултатите, които следва да се постигнат.

Коментирайте от Фейсбук

Коментари (1)

  1. За да я има България и да РАСТЕ, трябва тия Фирми приказващи за Е- управление , да ФАЛИРАТ и да се махат от България. Това са Шпионски фирми, които искат да получат достъп до цялата Информация в държавата. Освен това ползват Облъчващите устройства на Емтел и Вииваком и хората , които са наблизо припадат или им се вие свят.Където имa такива Е- устройства, всичко поскъпва. Билетите за градски транспорт, от 1 лев стават на 1.50 лв.

Коментарите са заторени

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.