Тайните на Никол Кидман за хубост

51-годишната актриса разкри тайната на порцелановата си кожа

Никол Кидман разказа как се грижи за кожата си. Актрисата призна, че не напуска къщата си без слънцезащитен крем с фактор 50.

"Стоя много време на открито, спортувам и се опитвам да се предпазя от слънцето", сподели тя. Този навик звездата има още от дете, тъй като нейни роднини имали рак на кожата, така че от малка е приучена да е особено внимателна.

Нещо повече, Кидман рядко прави слънчеви бани, но ако отиде на плаж, залага на много затворени бански костюми, носи широкопола шапка и покрива с тънък шал раменете си.

Ако е на снимачната площадка в горещо време, до знаменитостта винаги стои помощник, готов във всяка минута да я скрие от пламтящото слънце под чадър. Актрисата е сигурна, че това е единственият начин да си спаси кожата от стареене.

Звездата никога не прибягва до услугите на тежка артилерия (пластичната хирургия), но признава, че е пробвала да си инжектира ботокс. Опитът бил неуспешен. "Лицето ми се превърна в маска и изражението ми се промени", споделя актрисата.

Сега Никол твърди, че поддържа младостта с помощта на различни кремове и серуми с ретинол. "Имам много чувствителна кожа, затова избирам козметиката много внимателно, така че да не предизвиква сухота", споделя тя.

Веднъж седмично Никол прави пилинг. Друго правило за красота, което стриктно налага, е внимателното премахване на грима преди лягане.

Никол Кидман е сигурна, че красотата идва отвътре, така че внимателно подхожда към диетата си: яде много зеленчуци и риба и предпочита да избягва храни с високо съдържание на мазнини. Това помага не само да се държи във форма, но и да изглежда много по-млада от нейните години.

Също така, актрисата смята, че е много важно да се наблюдава водният баланс и да не се забравя за него през целия ден. Освен това холивудската звезда се опитва да яде често, но на малки порции. Когато беше червенокоса, актрисата се грижеше за гъстата си коса със сок от червена боровинка, веднъж седмично я измиваше с тази течност. Според Кидман тя не само подхранва, но и укрепва косъма.

Откакто стана блондинка, Никол изплаква косата си със шампанско, което правело гривата й копринена.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл