Тайното оръжие на Григор

Григор Димитров спечели убедително АТП финалите в Лондон. Българинът беше единственият тенисист с 5 победи и нито една загуба в мачовете между най-добрите в света. След решителната победа над белгиеца Давид Гофен в битката за трофея, Григор не се скъпеше на похвали и благодарности. Освен комплименти за съперника и признателност за семейството, екипа и феновете, българинът отбеляза и заслугата на една жена.

„За успешното ми представяне тук огромна заслуга има и моята приятелка Никол“, заяви Григор пред пълната „О2 Арина“. Феновете естествено аплодираха и това негово изказване. Но реакцията им не може да се сравни с писъците, които самата Никол Шерцингер предизвика по същия повод в „Х Фактор“. Тя накара тълпа хлапета, дошли да гледат кандидат-певци, да крещят името на един тенисист, който дори го нямаше там.

Популярността на 38-годишната дама е огромна. Тя отдавна е надскочила славата с групата „Пусикет Долс“, с която проби на музикалната сцена. В момента Никол освен певица е и жури на риалити шоу, а покрай това се снима във филми и работи като модел. Напоследък тя дори успя да навлезе в сериозното изкуство и получи главна роля в няколко постановки от мюзикъла „Котките“ в Лондон. Програмата й е много натоварена и това се афишира като причина за раздяла с британеца Люис Хамилтън, четирикратен световен шампион във Формула 1.

Връзката им продължи 8 години и премина през няколко раздели и събирания, а пилотът дори изхарчи сериозна сума, за да оборудва звукозаписно студио в дома си. Така се опитваше да задържи Никол до себе си, но се оказа безполезно. Може би основната причина за провала на връзката им все пак беше, че Люис така и не се реши да й предложи брак. Шерцингер от някое време не крие, че мисли за семейство и деца. Вероятно същото търси и у младия българин.

„Вижте ме! Наближавам 40, а още нямам деца – изплака наскоро Никол. – Животът ми е провал!“

Двамата с Григор са заедно вече две години, като в началото криеха връзката си. Във всеки случай близостта на Никол със сигурност помага на Димитров на корта. Той беше 28-и в ранглистата при първата им среща, а сега е №3 в света. А феновете на българина са уверени, че той едва ли я е споменал случайно в еуфорията след победата. Може би Григор ще се окаже по-добър избор от звездата във Формула 1? Може би...

 

 

Тя надушва шампионите

 

Когато две звезди заблестят заедно, привличат вниманието на цял свят. Отдавна е минало времето, когато за Григор Димитров говореха като за гаджето на Мария Шарапова. Дори в Босна медиите се занимават с успехите на Григор Димитров и отдават голяма част от тях на вдъхновението от неговата муза.

„Красивата американска певица и актриса Никол Шерцингер е с Григор от началото на 2016-а и е сред главните причини за скока му – пише изданието Novi.ba. – Преди нея той беше играч от средна класа, а сега е в Топ 3. Със сигурност тази жена умее да надушва шампиона. Първото доказателство беше световният шампион във Формула 1 Люис Хамилтън, с когото поддържаше отношения преди. Второто е Димитров.“

 

Коментари

Задължително поле