Таро внася смут и интриги в „Златно момче“

Актьорът е част от втория сезон на поредицата

Таро Емир Текин, който впечатли българската публика с образа на Селчук в рейтинговата драма „Мрежа от лъжи”, е част от екипа на втория сезон на хитовата поредица „Златно момче”. В сериала 26-годишният артист е в ролята на Каджа, внук на Халис Ага. Той внася смут в семейство Корхан и довежда до нови заговори и интриги, а красивият актьор отново привлече вниманието на много зрителки.

Малко хора не знаят, но истинското име на Текин е Тарик. Той обаче смята, че не е особено подходящо за актьорската му кариера, затова решава да се спре на Таро, както родителите му нежно наричат ​​турската звезда.

Младият мъж е първият турчин, който учи в Оксфордското училище по драма. В детските си години активно се занимава с футбол, но за жалост няма същите способности като баща си, затова се насочва към фитнеса. Днес актьорът е доста суетен и полага огромни грижи за външния си вид. Всеки ден тренира по два часа и се храни изключително здравословно. Турският актьор има свой личен стилист. Текин с особено внимание подбира всеки детайл в облеклото си, а шивач му помага да превърне смелите си идеи в реалност.

Неизменна част от атрактивния му имидж са пръстените, синджирите и специалните копчетата за ръкавели, които са подарък от неговите родители. „За мен тези накити са истинско наследство и обичам да ги нося по себе си“, признава турската знаменитост.

Друга отличителна особеност са многото татуировки, две от които на руски. „Соня, още не умирам” е посветена на бивша негова възлюбена.

Турският актьор се интересува от живопис, музика и фотография (на професионално ниво). На страницата си в социалните мрежи той често споделя снимки на свои приятели и колеги. Въпреки яркия и необичаен външен вид, Таро Емир Текин е много благоразумен, учтив и образован човек. Колегите му говорят за него като за истински професионалист в своята област, което означава, че го очаква голямо бъдеще.

Що се отнася до любовния му живот, Таро прекрати дългогодишната си връзка със София Кац, а след това някои турски медии започнаха да го свързват с колежката му Афра Сарачоглу, но той отрече. "Неудобно ми е да коментирам подобни неща. Не е изненадващо, че често ни виждат заедно, тъй като прекарваме шест дни в седмицата на снимачната площадка. Клюките за връзка между мен и Афра ме обиждат. В момента нямам никого в живота си", каза той наскоро в официално изявление пред журналисти.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица